AFP
TREĆA SREĆA

Jaka kiša odgađa utakmice francuskog prvenstva, pa tako i derbi na Velodromeu

Uporna i dosadna kiša natopila je Velodrome u toj mjeri da je inspekcija u nedjelju popodne mogla samo ustvridti da ne postoje uvjeti za regularnost utakmice
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 31. listopad 2010. 22:19

Francuskim nogometnim prvoligašima Marseilleu i Rennesu nije bilo suđeno da ovog vikenda odigraju međusobni ogled. Žestoka kiša u Marseilleu odgodila je u nedjelju njihov potencijalni ogled i drugi put...

Prema originalnom rasporedu, dvoboj 11. kola Le Championnata je trebao biti odigran u subotu navečer. Vremenske (ne)prilike nisu, pak, dopustile igru. Potom je susret bio prebačen za nedjelju u 17 sati, ali opet nije bilo sreće.

Uporna i dosadna kiša natopila je Velodrome u toj mjeri da je inspekcija u nedjelju popodne mogla samo ustvridti da ne postoje uvjeti za regularnost utakmice.

Rennes je ovu rundu dočekao kao lider na ljestvici s 19 bodova, jednim više od Marseillea. No, za razliku od ova dva kluba, koji nisu igrali u subotu, a neće niti u nedjelju, svoju utakmicu odigrao je Brest, koji je prošle sezone igrao u drugoj ligi, te je domaćom pobjedom protiv Saint-Etiennea 2-0 skočio na vrh ljestvice sa 21 bodom, dva više od Rennesa, a tri od Marseillea.

Također, odgođena je utakmica između Monaca i Bordeauxa...

Linker
24. rujan 2024 17:32