Goran Mehkek / CROPIX
IZAZVAO KONTROVERZE

EVO ZAŠTO JE KAPETANSKU TRAKU DOBIO ČOVJEK KOJI JE NAVIJAČIMA POKAZAO SREDNJI PRST 'Kad ti gori kuća, onda ne daješ hamper vode djetetu od 18 godina'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 22. rujan 2016. 17:02

Željko Sopić je u prvoj službenoj utakmici na klupi Dinama odradio rutinski - na Kup gostovanju kod niželigaša Velog vrha, došao je do pobjede od 5:0 i time barem malo napunio posrnulo samopouzdanje.

No umjesto golova Henriqueza, Olma, Morrisa i Hodžića, glavna priča ipak je - kapetanska vrpca. Sopićev prvi potez je naime odmah izazvao silne kontroverze jer u kombiniranom sastavu istu je dodijelio čovjeku koji je navijačima pokazao srednji prst, a sada je otkrio i zašto.


- Ovako, kratko i jasno. Ja sam trener od prije tri dana. Ne ulazim u povijest i ono što je bilo prije. Kada ti gori kuća, onda ne daješ hamper vode djetetu od 18 godina, nego vatrogascu koji je već gasio stotinu kuća! Zašto je kapetan bio Machado? Zato jer sam ja to rekao i tu nema rasprave! Ja sam odlučio, nije odlučio niti Pero Perić, ni Janko Janković, niti može odlučiti netko drugi. Mogu samo ja, jer ja sam trener. Naravno, tu su kapetan Antolić i Pivarić, ali oni nisu igrali u Velom Vrhu. I još nešto. Ova naklapanja po medijima da su neki mlađi igrači trebali nositi kapetansku vrpcu uopće me ne tangiraju. Mlađi igrači moraju zaslužiti kapetansku vrpcu Dinama svojim ponašanjem.

Linker
21. rujan 2024 18:17