BAI XUEFEI/XINHUA NEWS/PROFIMEDIA
U NEVJERICI

VIDEO Šokantna scena: Navijač se s tribine bacio na Ronalda, pogledajte reakciju slavnog Portugalca

Ronaldo je bio okružen zaštitarima koji su uočili taj pokušaj i u posljednji trenutak reagirali
Piše: SNObjavljeno: 27. lipanj 2024. 10:29

Poznato je kako je Cristiano Ronaldo vjerojatno i najveća zvijezda Eura u Njemačkoj. U nedjeljnoj utakmici Portugala i Turske, u kojoj su Martinezovi igrači slavili rezultatom 3:0, u nekoliko slučajeva glavni sudac je morao prekidati utakmicu zbog uletavanja navijača na teren.

Svi navijači imali su istu namjeru. Meta je bio Ronaldo, a prvi navijač čak je uspio uhvatiti "selfie" s portugalskom zvijezdom. Ronaldo je nasmijan pozirao za fotografiju prije nego što je dječak otišao i pokušavao pobjeći zaštitarima. Na kraju su ga sustigli i otpratili uz pljesak s tribina.

Najmanje pet drugih navijača uspjelo je ući na teren pokušavajući izvesti isti trik, bilo tijekom utakmice ili nakon posljednjeg zvižduka, ali Ronaldo je postajao sve više ljut zbog neželjene pažnje.

- Zabrinjavajuće je jer smo danas imali sreće što su namjere navijača bile dobre - rekao je izbornik Martinez novinarima nakon utakmice.

Međutim, nakon utakmice Portugala i Gruzije dogodila se situacija koja je pokazala kako je "Ronaldomania" otišla predaleko. Ronaldo se poslije dvoboja krenuo spuštati u tunel stadiona prema svlačionici, kada je odjednom ispred njega iznenada s tribina skočio jedan od navijača. Ronaldo je bio okružen zaštitarima koji su uočili taj pokušaj i presreli spomenutog čovjeka pri padu. Bacio se pred noge portugalske zvijezde, a vjerojatno se i ozlijedio.

Video situacije pogledajte OVDJE.

Iako je Euro u Njemačkoj za sada zadovoljio većinu standarda organizacije jednog velikog natjecanja, problem s ulaskom navijača na teren jedan je od onih koji se pokazao kao konstanta tijekom turnira. Osmina finala natjecanja kreće u subotu, kada su na rasporedu utakmice između Švicarske i Italije te Nemačke i Danske.

Linker
27. lipanj 2024 10:30