PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
SERIJA GAFOVA

VIDEO: Nesretni branič dobio titulu najvećeg pehista Eura, pogledajte tri njegova velika kiksa

Češki branič dvaput je teško pogriješio u utakmici s Portugalom, a potom još jednom i protiv Gruzije
Piše: SNObjavljeno: 22. lipanj 2024. 16:17

Nezahvalnu titulu najvećeg pehista na Euru dobio je nesretni češki branič Robin Hranač. On je u susretu prvoga kola protiv Portugala skrivio oba pogotka, a već u drugom susretu protiv Gruzije skrivio je jedanaesterac igrajući rukom. Tri njegove ogromne pogreške već su ovoj fazi definitivno obilježile Euro 2024.

POGREŠKE PROTIV PORTUGALA POGLEDAJTE OVDJE.

Nogometaši Portugala u Leipzigu su svladali Češku s 2:1. Do važne pobjede Portugalci su došli preokretom, jer su defanzivno potpuno orijentirani, ali i podosta limitirani Česi, neočekivano poveli. Ipak, dvoboj je odlučio loš dan braniča Viktorije Plzen Robina Hranača, koji je prvo postigao nesretni autogol, da bi u 92. minuti poklonio loptu za pobjedu Portugalaca.

image
RONNY HARTMANN Afp

Utakmica s Gruzijom donijela je novi njegov gaf. Gruzijski vratar Mamardašvili izluđivao je Čehe svojim obranama i u tim se trenucima činilo da će Češka povesti. Međutim, tada se dogodila gužva u češkom šesnaestercu gdje je već spomenuti Hranač neoprezno igrao rukom. Sudac Daniel Siebert nakon VAR provjere pokazao je na bijelu točku, a nesretni Čeh nije mogao vjerovati što ga je snašlo.

POGREŠKU PROTIV GRUZIJE POGLEDAJTE OVDJE.

Češka će u trećem kolu igrati protiv Turske u srijedu u 21:00.

Linker
22. lipanj 2024 16:18