Dragan Stojković Piksi 

 DAMIEN MEYER Afp
NAKON DEBAKLA NA EURU

Velike vijesti iz Srbije, izbornik Piksi mijenja reprezentaciju? ‘Na stolu je ponuda od 10 milijuna eura‘

Proteklih dana šef Orlova na žestokom je udaru srpskih medija zbog ispadanja s Eura
Piše: SNObjavljeno: 28. lipanj 2024. 16:16

Iako je nogometna reprezentacija Srbije praktički doživjela debakl na Europskom prvenstvu, budući da su ispali kao posljednjeplasirana momčad skupine C i pritom zabili tek jedan pogodak, Dragan Stojković Piksi navodno na stolu ima bogatu ponudu.

Name, izbornik Srbije uskoro bi mogao zaraditi 10 milijuna eura. Navodi su to Blica, jednog od najčitanijih srpskih portala koji, doduše, ovaj put ne nudi pregršt detaljnih informacija. Navode da je "Piksija odmah po povratku u Beograd kontaktirala jedna reprezentacija, čije se ime čuva u tajnosti, a izbornik bi inkasirao basnoslovnih 10 milijuna eura".

image
ODD ANDERSEN Afp

Isto tako, navedeni medij dodaje da će se vrlo brzo saznati je li posao priveden kraju, a tada bismo trebali znati i o kojoj reprezentaciji je riječ.

Dakle, ekskluzivna objava Blica poprilično je misteriozna, a zbog manjka detaljnih informacija definitivno ju ne bismo trebali uzeti "zdravo za gotovo". Piksi se proteklih dana nalazio na žestokom udaru tamošnjih medija, a i mnogi strani portali na svojim su ga listama svrstavali među najlošije trenere na Europskom prvenstvu. No, možda neki reprezentativni tabor ipak ima drukčiju sliku o izborniku Srbije i planira posegnuti duboko u džepove...

Linker
28. lipanj 2024 17:52