ADRIAN DENNIS Afp
NEVJEROJATNA SITUACIJA

Novi skandal trese Srbiju, ‘orao raširio krila‘ u kafiću i udario navijača: ‘Umjesto karantene ti ovdje piješ‘

Incident se dogodio između utakmica sa Slovenijom i Danskom kada su nogometaši imali slobodan dan
Piše: SNObjavljeno: 27. lipanj 2024. 18:27

Nakon što je remijem 0:0 protiv Danske ispala sa Svjetskog prvenstva, reprezentaciju Srbije ne prestaju tresti skandali. Izbornik Dragan Stojković "Piksi" je pod konstantnom paljbom i čini se da je pitanje vremena kada će dobiti otkaz, a sada je na površinu isplivao novi skandal.

Naime, kako doznaje srpski Telegraf, vratar Srbije Vanja Milinković-Savić se uoči utakmice s Danskom u Münchenu potukao s navijačem. Incident se dogodio između utakmica sa Slovenijom i Danskom kada su nogometaši imali slobodan dan. Milinković-Savić je to iskoristio da ode u kafić koji je poznat po tome da u njega idu Srbi koji žive u Münchenu.

Kako navode, jedan srpski navijač mu je u jednom trenutko dobacio "Što ćeš ti ovde? Trebaš biti u karanteni, a ti piješ!" Vanji se to nije svidjelo, opsovao je navijača, krenuo prema njemu, a onda ga i udario. Brzo je reagiralo i osiguranje kafića koje je smirlo situaciju.

image
ADRIAN DENNIS Afp

U dogovoru s vlasnikom kafića, Milinković-Savić je napustio objekt u nadi da incident neće isplivati na površinu. No, na njegovu žalost pročulo se za situaciju pa je tako nastao novi veliki skandal vezan za srpsku reprezentaciju.

Linker
27. lipanj 2024 18:31