Dušan Tadić

 OZAN KOSE Afp
NOVA REAKCIJA

Kapetan Srbije nakon izjave koja je zatresla naciju i šokirala Piksija: ‘Teško mi je bilo to gledati...‘

Dan nakon poraza od Engleske, glavna tema u taboru Srbije je kapetan Dušan Tadić
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 17. lipanj 2024. 13:59

Srpski kapetan Dušan Tadić nije mogao prešutjeti odluku izbornika Dragana Stojkovića da utakmicu protiv Engleza počne s klupe. Odmah nakon poraza od Engleske Tadić je dao izjavu koja je šokirala i samog Piksija, a dan poslije sve je još jednom prokomentirao.

- Pričao sam s misterom naravno, imamo dobru komunikaciju. Teško sam to prihvatio jer se igra protiv Engleske. Kapetan sam, lider sam. Mislim da sam najbolji igrač ove momčadi, bez lažne skromnosti. Naravno da mislim da sam trebao početi. Poštujem odluku izbornika. Mogao bih puno više napraviti da sam igrao 90 minuta. Ako on želi da Dušan Tadić igra 30 minuta, ja ću igrati. Ja bih naravno volio igrati 90, ali poštujem odluku - rekao je Tadić odmah nakon poraza, a na istu temu dao je još jednu izjavu.

- Ja sam najspremniji igrač u ovoj momčadi, to sam rekao i izborniku. Mislim da ne treba fizički brinuti. Pričali smo normalno, imamo dobru komunikaciju. Rekao je da misli da će biti zatvorena utakmica i da ću ući u drugom poluvremenu i riješiti sve. Dogodio se taj brzi gol. Žao mi je zbog rezultata, mislim da smo mogli uzeti barem bod ili tri. Rekao sam, teško mi je bilo gledati jer je bilo dosta situacija koje su bile kao stvorene za mene. Primio sam deset lopti, mogao sam 100. Moramo poštovati odluke. Ne moramo se slagati, ali moramo ih poštovati - zaključio je Tadić vruću temu.

Linker
17. lipanj 2024 14:06