ANTE CIZMIC Cropix
NOĆNA MORA U BERLINU

VIDEO: Što se događa s Vatrenima? Pogledajte kako su nas Španjolci razmontirali u prvom poluvremenu

Morata, Ruiz i Carvajal bili su strijelci za Furiju
Piše: SNObjavljeno: 15. lipanj 2024. 18:55

Iza nas je prvih 45 minuta prve utakmice Vatrenih na Euru u Njemačkoj. I nemamo razloga za slavlje... Jer, Španjolska vodi 3-0!

"Furija" nam je zabila već u 29. minuti, nakon što je Alvaro Morata izašao oči u oči s Dominikom Livakovićem i matirao ga slabijom, lijevom nogom. Tko je krivac? Teško je reći. Fabian Ruiz dao je loptu kroz srce naše obrane, Josip Šutalo je zaspao zato što je mislio da će trebati pokriti Nica Williamsa koji je pobjegao Stanišiću, pa je napadač Atletico Madrida ostao potpuno sam i objeručke iskoristio ponuđeno.

Asistent kod prvog pogotka Fabian Ruiz tri minute kasnije kompletirao je "blitzkrieg" Španjolaca. Najprije je Luku Modrića izbacio "lažnjakom", potom i Marcela Brozovića koji je ušao "mlako" imajući u vidu da bi potencijalni kontakt mogao odvesti do kaznenog udarca za Španjolce, a potom pogodio Šutalu kroz noge i zatresao mrežu. Mora se priznati - sjajan pogodak.

Za novi šok u hrvatskim redovima pobrinuo se Dani Carvajal, koji je utrčao iza leđa uspavanog Marina Pongračića i krasno postavio nogu na ubačaj Lamine Yamala s desne strane. I zabio za novi težak nokaut prije odlaska na predah.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

>>Utakmica je u tijeku<<

Linker
15. lipanj 2024 18:57