Hrvatski navijači na stadionu

 JOHN MACDOUGALL Afp
DNEVNIK NAVIJAČA BY POLI

VIDEO Nezadovoljstvo ispred stadiona: ‘Previše sam platio kartu, ovo pitanje postavite Daliću‘

Rezultat je ovo koji definitivno ne zadovoljava simpatizere hrvatske reprezentacije
Piše: Niko Matičević iz BerlinaObjavljeno: 15. lipanj 2024. 22:08

Jako loše otvaranje za Hrvatsku na Euru - poraz od Španjolske 3:0. Furija nas je dotukla već u prvih 45 minuta, a zabijali su redom Morata u 29., Ruiz u 32. i Carvajal u nadoknadi prvog poluvremena.

Rezultat je ovo koji definitivno ne zadovoljava navijače, a nakon utakmice smo ispred Olimpijskog stadiona razgovarali s nekoliko Hrvata koji su u Berlinu pratili utakmicu. Za početak nam je Karlo otkrio gdje je, po njemu, pošlo po zlu:

- To je pitanje za izbornika Dalića. Od starta se vidjelo da nismo pravi, pregazili su nas u prvih 15-ak minuta. Nakon toga smo stali na loptu, ali gol Morate presjekao nas je i sve je krenulo na njihovu stranu. Što dalje? Trebamo pobijediti Albaniju, svi u Hamburg!

Osim navijača, razočarane su i navijačice. Navijačica Ana kazala nam je:

- Odmah na početku! Problem je bio isključivo i jedino - u nama!

Navijač Mislav razočaran je zato što je izdvojio pozamašna sredstva da bi došao na utakmicu:

- Nažalost, puno sam platio kartu da bi došao gledati utakmicu, mislim da je Dalić loše postavio utakmicu i kasnije smo se trebali vaditi. Krenuo je s previše stopera, postavio je utakmicu na 0:0 i sve je palo u vodu. Sada treba dobiti Albaniju, odmah bih prihvatio neriješen ishod s Italijom. Da smo drugi ili treći, meni je svejedno, bitna je druga faza.

Za kraj je navijač Marko poručio:

- Bilo je dobro, Španjolci nisu bili puno bolji od nas, ali su iskoristili svoje šanse, mi nažalost nismo. Sad treba pobijediti sve do kraja i - osvojiti Euro!

Linker
15. lipanj 2024 22:11