Artem Milevskij

 SCREENSHOT INSTAGRAM
NAVIJAČ AZZURRA

VIDEO Hrvatska u suzama, a bivši igrač Hajduka puca od sreće: Evo kako je proslavio gol Talijana

Bivši reprezentativac Ukrajine i nekadašnji napadač Bijelih u totalnoj euforiji
Piše: SDObjavljeno: 25. lipanj 2024. 09:54

U osmoj minuti sudačke nadoknade, doslovno nekoliko sekundi prije kraja utakmice, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije u osminu finala Europskog prvenstva, prenosi Slobodna Dalmacija. Hrvatska u očaju, a Talijani u ekstazi, nije bilo za one slabog srca.

Bivši reprezentativac Ukrajine i bivši igrač Hajduka Artem Milevskij burno je proslavio gol Italije, a video je podijelio na društvenim mrežama.

Artem Milevskij je za Hajduk debitirao u kolovozu 2014., upisao je 27 nastupa u službenim utakmicama te zabio tri gola. Od Hajduka se oprostio u rujnu 2015., izjavio je tad:

- Odlazim iz Splita nedovršenog posla, ali ovo iskustvo igranja za Hajduk nikad ne bih promijenio. Želim treneru Damiru Buriću, kapetanu Goranu Miloviću i svim igračima puno sreće u nastavku sezone, dio njih više neću biti, no neka znaju da će uvijek imati golemu potporu jednog njihovog vjernog navijača iz Ukrajine.

Hrvatskoj sada igra tek teorija. S dva boda još uvijek se može nadati prolazu, no u iduća dva dana moraju se poklopiti čak četiri rezultata. Danska danas mora pobijediti Srbiju, dok Engleska mora dobiti Sloveniju s najmanje tri ili više gola razlike. Potom u srijedu Portugal i Turska u skupini F moraju slaviti protiv Gruzije i Češke.

Hrvatska bi tada prošli dalje kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Linker
25. lipanj 2024 11:40