Roberto Baggio

 Lisa Guglielmi/ipa Sport/ipa-age/shutterstock Editorial/profimedia
DRAMA ZA VRIJEME UTAKMICE

Roberto Baggio proživio užas: Razbojnici provalili u stan, udarili ga pištoljem i s obitelji zaključali u sobu

Prava drama odvijala se u domu legendarnog Talijana za vrijeme utakmice Italije i Španjolske
Piše: SNObjavljeno: 21. lipanj 2024. 08:49

Italija je izgubila 0:1 od Španjolske u drugom kolu Eura, no za legendarnog Roberta Baggija susret je bio u potpuno drugom planu. On je za vrijeme te utakmice proživljavao pravu dramu.

Baggio je s obitelji u svojem domu u Altavilla Vicentini gledao Italiju u borbi sa Španjolskom kada su mu u kuću upali naoružani pljaškaši. Danas 57-godišnji legendarni Talijan se pokušao obračunati s jednim od pljačkaša, no brzo su ga savladali.

Dobio je udraca pištoljem u čelo i zaradio posjekotinu, a nakon toga su i njega i ostatak obitelji zaključali u sobu. Dok su oni bili zaključani, pljačkaši su pretresli ostatak kuće i uzeli sve vrijedno, od nakita, satova do novara .

Baggio je, kada je shvatio da je opasnost prošla i da su drski lopovi otišli iz kuće, razvalio vrata i pozvao policiju koja istražuje što se dogodilo. Inspektori su uzeli snimke videonadzora i ispitali Talijana i njegovu obitelj, a Baggio je prevezen u bolnicu gdje je dobio nekoliko šavova. Talijani pišu da je obitelj u šoku, ali nitko od ostalih članova obitelji nije ozlijeđen.

Linker
27. rujan 2024 09:33