Blagoja Milevski

 DOMENICO CIPPITELLI Nurphoto Via Afp
UOČI OGLEDA

Protivnici hvale Vatrene: ‘Među najboljih pet su u svijetu‘. Igrač Hajduka: ‘Želim Hrvatskoj trofej na Euru‘

‘Ademi neće biti prisutan jer nije izrazio želju kako će se oprostiti od reprezentacije‘
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 02. lipanj 2024. 21:57

Izbornik Sjeverne Makedonije, Blagoja Milevski, najavio je na Rujevici utakmicu s Hrvatskom.

- U Hrvatskoj smo primljeni na najvišem nivou. Očekujem dobru utakmicu, protiv selekcije koja je po meni u top 5 u svijetu. Ostaje nam uživati u utakmici i vidjeti gdje je naša momčad u odnosu na takvog protivnika. Kad nastupate za svoju državu, nema utakmice prijateljskog karaktera, uvijek se ide maksimalno. Ovi momci ne znaju drugačije nego ići maksimalno.

Arijan Ademi se oprostio, neće dobiti darove?

- Arijan Ademi neće biti prisutan jer nije izrazio želju gdje i kako će se oprostiti od reprezentacije, volio bih da to bude pred makedonskom publikom jer on je u dresu reprezentacije dao maksimum.

Što može Hrvatska na Euru?

- Čestitam Modriću na šestom naslovu prvaka Europe, trebate biti ponosni na njega, na stožer koji izvanredno radi. Hrvatska je među najboljim reprezentacijama i može jako puno.

Hajdukov napadač Aleksandar Trajkovski izašao je pred novinare uoči utakmice na Rujevici. Pitali smo ga da prokomentira sezonu u bijelom dresu, i svoju i klupsku, ali nije želio.

- Ne bih volio pričati o tome, to je prošlo, moram se fokusirati na utakmice s Hrvatskom i Češkom, a potom na povratak u Hajduk.

O prijemu u Rijeci i ogledu njegove reprezentacije s Vatrenima, rekao je sljedeće:

- Dosta hrvatskih igrača poznajem, igrao sam sad s Perišićem, imaju vrhunske klase. Za nas će to biti odlična utakmica, test da vidimo gdje smo, pripremamo li se dobro za Ligu nacija. Njima će to biti ispit pred Euro. Hrvatska može daleko doći, svake godine netko od Hrvata osvaja Ligu prvaka. Želim joj svu sreću, neka bude prvak Europe!

Linker
02. lipanj 2024 21:57