PAUL ELLIS Afp
PROVOKACIJA U NAJAVI

Modrić mora biti oprezan, Španjolci najavili ‘prljavu igru‘: ‘Možemo ga izbaciti iz igre jer je osjetljiv‘

‘ Vjerojatno je najvažniji igrač u reprezentaciji Hrvatske i morat ćemo pozorno paziti na njega‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 12. lipanj 2024. 08:30

Joselu, napadač španjolske reprezentacije koji je prošlu sezonu proveo kao suigrač Luke Modrića u Real Madridu, najavio je subotnji dvoboj s Hrvatskom na otvaranju Europskog prvenstva.

U sklopu intervjua za OK Diario dao je napadač Furije i jednu pomalo kontroverznu izjavu oko načina na koji Španjolci planiraju zaustaviti kapetana Vatrenih.

Joselu je prvo odgovorio na pitanje kako vidi hrvatsku reprezentaciju.

- To je vrlo jaka momčad. Pogledali smo njihovu utakmicu s Portugalom koja je pokazala da su jako dobro posložena momčad s vrlo jakom sredinom terena i mladim igračima u obrani. Oni su momčad s puno iskustva i tjelesno veoma jaki. Već su nam jako otežali posao u finalu Lige nacija. Dobro radimo kako bismo se pripremili za tu utakmicu koja je za nas odsad najvažnija – rekao je Joselu.

image
PAUL ELLIS Afp

Hoće li se vaš suigrač Luka Modrić umoriti od igranja?

- Luka je najbolji. On ima nevjerojatan duh i želju, unatoč njegovoj dobi. On je izniman suigrač. Tretirao me kao da sam dio njegove obitelji tijekom ove sezone i imam samo riječi zahvalnosti za njega. A kao igrač, tu nema riječi. On je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, ako ne i najbolji dugo godina. Vjerojatno je najvažniji igrač u reprezentaciji Hrvatske i morat ćemo pozorno paziti na njega.

Je li moguće zaustaviti Luku Modrića?

- Pa, ako ga malo iznerviramo na terenu, možemo ga izbaciti iz igre jer je osjetljiv. Morat ćemo se ovaj tjedan dobro pripremiti za utakmicu. On je igrač koji radi razliku i morat ćemo biti vrlo oprezni s njim.

Što mu govorite kako biste ga iziritirali?

- Pa, to su stvari koje ostaju među nama. Što se dogodi na terenu, ostaje na terenu – zaključio je Joselu.

Linker
12. lipanj 2024 08:30