Labrović sa suigračima iz Rijeke Pašalićem, Ivanovićem i Pjacom 

 DAMIR ŠKOMRLJ/Cropix
ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

Doznajemo: Pao je prvi transfer Vatrenih! Igrač Rijeke ide u Bundesligu za 3 milijuna eura

U njemačkom klubu trebao bi se pridružiti Kristijanu Jakiću i Dionu Drenu Belji
Piše: SNObjavljeno: 11. lipanj 2024. 12:02

Nediljko Labrović uskoro će postati novi igrač Augsburga! Sportske novosti doznaju da je dogovoren posao između Rijeke i njemačkog kluba, a samo se čeka službena potvrda transfera.

Nijemci bi Riječanima trebali isplatiti odštetu od tri milijuna eura, a Labrović će se u klubu iz Bundesligi priključiti još dvojici Hrvata - Kristijanu Jakiću i Dionu Drenu Belji. Naravno, ne dođe li do promjena u ljetnom prijelaznom roku.

Labrović, koji je ovih dana na pripremama s Vatrenima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj, postao je tako prvi član hrvatske reprezentacije koji će promijeniti klub u idućoj nogometnoj tržnici. Za Hrvatsku je debitirao u ožujku protiv Egipta, a u Rijeci je odradio prethodne tri sezone, skupivši 109 nastupa i 40 utakmica bez primljenog pogotka.

image

Nediljko Labrović

DAMIR ŠKOMRLJ/Cropix

Dobrim prezentacijama prometnuo se u jednog od najboljih čuvara mreže u HNL-u. Prije samo godinu dana, Augsburg je također u svlačionicu doveo novog vratara. U klub je tada stigao Finn Dahmen, njemački golman, koji je bio prva opcija u svježe završenoj sezoni, a u klub je stigao bez odštete. U sezoni je skupio 32 nastupa, a u samo tri utakmice nije primio pogodak.

S obzirom na dovođenje Labrovića, uz milijunsku odštetu, izvjesno je da bi hrvatski vratar trebao biti nova "jedinica".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. lipanj 2024 12:07