KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
STVAR JE U GENETICI

VIDEO Napadaču Mađarske se rugaju zbog fizičkog izgleda: ‘Što da radim, rođen sam takav‘

‘Svakog dana dobijem neke ‘memove‘. Uglavnom se nasmijem‘
Piše: SNObjavljeno: 18. lipanj 2024. 07:28

Nogometaš Mađarske Martin Adam u prvom je kolu skupine A europskog prvenstva protiv Šivcarske ušao s klupe, ali nije uspio donijeti preokret u susretu u kojem su Mađari u konačnici poraženi s 3:1. Na travnjak je ušao u 79. minuti umjesto Miloša Kerkeza, a kada se njegov lik pojavio na velikom ekranu ‘upalile‘ su se i društvene mreže.

Naime, navijači su na sve strane komentirali njegov fizički izgled, a na čitavu se temu osvrnuo i sam napadač koji je poručio kako je to problem s kojim se svakodnevno mora nositi.

- Svakog dana dobijem neke ‘memove‘. Uglavnom se nasmijem, ali što da radim, rođen sam takav. Ovo je moje tijelo i ne mogu to promijeniti, to je moja genetika. To je sve što mogu reći - rekao je novinarima.

Ovo nije prvi put da se priča o Adamovoj tjelesnoj građi, a njegove iskrene izjave na tu temu obišle su svijet. Ponovno je napadač oduševio svoje fanove. Inače, navijači su u jednom trenutku ovog 29-godišnjeg napadača, koji igra za Ulsan HD u južnokorejskoj K-ligi, opisali kao "apsolutni talent".

image
HESHAM ELSHERIF Nurphoto Via Afp

Ovakvi kometari ne pogađaju previše Adama koji se već okrenuo idućoj utakmici i sudaru protiv Njemačke.

- Naravno da sam motiviran, na prošlom sam Euru bio kod kuće i pio pivu. Sada razmišljam o tome da zabijem domaćinu i donesem radost našim navijačima.

Linker
18. lipanj 2024 07:30