TOM DUBRAVEC Cropix
EKSKLUZIVNO

Pogledajte kako bi trebao izgledati novi dres Vatrenih, u igri je radikalna promjena

Što će reći navijači? Kad HNS predstavi dresove znat ćemo službeno je li to definitivno
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 13. ožujak 2024. 19:49

Vatreni imaju nove dresove u kojima će igrati na Europskom prvenstvu, a predstavit će ih već u ovoj akciji koja će se dogoditi na kraju u Kairu, a ne kako je bilo predviđeno u Abu Dhabiju. Promocija dresove dogodit će se u ponedjeljak, a bit će drugačiji, posebni, za nekoga dobri, za neke ne baš sjajni. U konačnici bi će zanimljivo vidjeti reakcije navijača.

Hrvatski nogometni savez otvorio je TikTok profil i misterioznim videom najavio da za fanove hrvatske reprezentacije priprema nešto "novo i uživo". Na videu su prikazane siluete nekih od najvećih zvijezda reprezentacije - Luke Modrića, Ivana Perišića, Brune Petkovića, Joška Gvardiola te Matea Kovačića, a povod je najava događaja kojem će 18. ožujka domaćin biti City Center one East u Zagrebu i gdje će promovirati te nove dresove.

image
Ilustracija: Petar Raguž

Posjetitelje očekuje bogat sadržaj, pri čemu glavni program počinje u 18 sati. Prisutni će moći uživati u zabavnim igrama s voditeljima, koncertima Tihe Orlića i Opće opasnosti. Najavljeno je da će izvesti novu himnu Vatrenih Najbolji kad je najteže. Navijači će moći pozdraviti naše reprezentativce koji će se pridružiti pjevačima na pozornici.

Dresovi su uvijek atraktivni jer Nike teži da svako novo ruho bude jedinstveno. Službeno će ih HNS predstaviti u ponedjeljak, a mi smo uvid dobili privatnim kanalima, dakle neslužbeno, dresove koji su napravljeni i isporučeni. Golema je razlika po pitanju prvog dresa. On nema na sebi brojne crvene i bijele kvadratiće nego su mnogo veći pa je s prednje strane samo osam polja, od toga su tek dva cijela. Rukavi su bijeli, a ima i bijeli ovratnik. Nikad Hrvatska nije imalo tako velike kvadrate, pomalo čak sliče na jedan dres koji je svojedobno imala Sjeverna Irska. Što će reći fanovi Vatrenih? Kad HNS predstavi dresove znat ćemo službeno je li to definitivno, takve smo fotografije dobili i to ne crteža nego već gotovih i trgovinama distribuiranih dresova.

image
Ilustracija: Petar Raguž

Pričuvna garnitura je ponovno plava, s tamnijom i svjetlijom varijantom kvadratića koji su bitno manji, ali se vijore pa izgledaju kao romb. Doista, novo ruho za Njemačku.

Linker
13. ožujak 2024 20:13