Hrvatski navijači u Berlinu

 ANTE ČIZMIĆ/Cropix
NEUOBIČAJENI UVJETI

Informacije za navijače Hrvatske: Evo što obavezno moraju ponijeti sa sobom u Berlin

Temperatura bi se u subotu ujutro i navečer trebala spuštati do 13 stupnjeva
Piše: Frane Vulas iz BerlinaObjavljeno: 14. lipanj 2024. 16:32

Tijekom petka su kiša i hladnoća uz jak vjetar navijačima pokušavali pokvariti ugođaj u Berlinu, a nažalost takav scenarij očekuje se i sutra. Opet će trebati dugi rukavi i jakne, kabanice.

Navijači Hrvatske su dominirali centrom Berlina, dok nisu navijači Njemačke počeli pristizati u glavnu fan zonu kod Brandenburških vrata pratiti na video zidovima utakmicu Njemačke i Škotske koja se igra u Münchenu, kojom se otvara Euro.

Temperatura bi se u subotu ujutro i navečer trebala spuštati sve do 13 stupnjeva, ali osjećaj hladnoće je još brutalniji, niži. Pogotovo za one koji su navikli na drugačije vrijeme, kupanje u moru i sunčanje u ovo doba godine. Neuobičajeno hladno vrijeme za ovo doba godine, makar je ovo sjever Njemačke. Međutim, i u subotu se u Berlinu predviđa slično vrijeme. A kiša bi trebala padati baš nekoliko sati prije početka susreta. No, ništa nam neće ovaj dan pokvarit.

- Tek u nedjelju se očekuje ljepše vrijeme - potvrdila nam je na solidnom hrvatskom jeziku i šankerica iz jednog od kafića u blizini Brandenburških vrata, inače iz Bugarske.

Linker
26. rujan 2024 07:38