KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
NEPRIMJERENE KRITIKE

Srbin opleo po Slovencima: ‘Kek uvodi dvojicu, jedan ima psihičkih problema. Šeško? Momak kad ćeš ako ne sada?‘

‘Igrač vrijedi 50 milijuna eura, a loptu tako zgužva lijevom nogom‘
Piše: SNObjavljeno: 02. srpanj 2024. 12:10

Slovenija je pružila odličan otpor Portugalu, no na kraju su na penale ispali s Eura. I dok svi čestitaju Slovencima na odličnoj obrambenoj igri i sjajnom otporu puno jačem suparniku, RTS-ov analitičar Rade Bogdanović nije imao milosti prema Matjažu Keku i ekipi.

- Bio bih sretan da je Slovenija prošla. Na kraju su sitnice odlučile utakmicu. Kada četiri utakmice ne izgubite pored ovakvog ‘fajta‘... Ipak, neiskustvo. Ne može trener uvesti dvojicu, a jedan ima psihičkih problema. Najgori mogući izbor izbornika Keka je da uvedeš dva ljevonoga igrača", rekao je Bogdanović.

Spomenuti igrač kojeg je Bogdanović okarakterizirao kao ‘jednog s psihičkim problemima‘ je Josip Iličić koji je imao privatnih problema u zadnjih nekoliko godina zbog čega je čak i karijeru stavio na čekanje. Kek mu je sada ukazao povjerenje, no nažalost upravo je Iličić promašio prvi jedanaesterac.

Bogdanović je opleo i po Benjaminu Šešku koji je imao nevjerojatan promašaj u zadnjim minutama produžetka. Sličnu je priliku Šeško imao i u regularnom dijelu utakmice.

- Šeško? Momak, kada ćeš ako nećeš večeras? Pobjegneš, pa ne šutiraš nego zgužvaš loptu lijevom nogom. To je presudilo. U idealnom trenutku je mogao sve riješiti, ali nije to napravio. Najgore što može napraviti je ‘telefonirati‘. Položajem tijela je govorio gdje će pucati. Mogao je sve napraviti kao u prvoj situaciji s Pepeom kada je trebao ući u liniju i izboriti faul. Igrač vrijedi 50 milijuna eura, a loptu tako zgužva lijevom nogom - kritizirao je Bogdanović.

Linker
02. srpanj 2024 12:11