ANGELOS TZORTZINIS Afp
FINALE PRIJE FINALA

Olmo zadivio Španjolce: ‘Mora biti u udarnom sastavu, ima točno ono što nam treba‘

Bivši igrač Dinama znao je kako iskoristiti povjerenje Luisa de la Fuentea
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2024. 23:31

Španjolski izbornik Luis de la Fuente izaći će sa svim raspoloživim arsenalom u petak na MHPAreni u Stuttgartu. Suparnik će La Roji u četvrtfinalu biti domaćin Njemačka i mnogi taj dvoboj već nazivaju ‘finalem prije finala‘.

image
ANGELOS TZORTZINIS Afp

Španjolska je Marca tim povodom objavila analizu Olmova nastupa protiv Gruzije.

Bivši je dinamovac u prvom susretu nokaut faze ušao u igru u 52. minuti nakon što je zamijenio Pedrija. Dobro je surađivao s Lamineom Yamalom kod gola za 3-1, ali je pogodak poništen zbog zaleđa. Olmo je općenito stvorio dosta opasnosti u igri. Marca piše kako 26-godišnji Španjolac ima baš ono što Furija treba: brzinu i učinkovitost.

image
ANGELOS TZORTZINIS Afp

Prava je istina ona koju svi vide - on mora biti u početnom sastavu. Pedri nije pokazao ono što se od njega očekivalo, a Olmo je znao kako iskoristiti poklon Luisa de la Fuentea. Postigao je sjajan pogodak za konačnih 4:1 kada se vješto probio između linija, iskontrolirao jedno dodavanje i potom maestralno svladao Mamardašvilija.

Španjolska je javnost itekako naklonjena Daniju Olmu pa se očekuje da bi De la Fuente u petak mogao dati prednost bivšem dinamovcu.

Linker
01. listopad 2024 20:01