Toni Kroos i Robert Andrich

 TOBIAS SCHWARZ Afp
PRIVUKAO POZORNOST

Nijemac obojio kosu u ružičasto i priznao da obožava jesti crve, legenda ga oprala: ‘Možda se osjeća kao žena‘

‘Što nam želi pokazati? Možda ima neki problem osobnosti‘, poručio je Lehman
Piše: SNObjavljeno: 05. srpanj 2024. 19:04

Njemačka je od 18 sati u četvrtfinalu Eura kojem je domaćin dočekala Španjolsku u utakmici koju su mnogi označili ‘finalom prije finala‘

Uoči ovog susreta, kako to obično bude, pojavile su se razne zanimljivosti o sudionicima, a posebno je za oko zapeo Robert Andrich koji je izjavio kako obožava jesti crve. Andrich je u jednom YouTube razgovoru s njemačkim suigračem Davidom Rauom otkrio kako uživa u crvima brašnarima.

- Volim crve brašnare. Dobar su izvor proteina. Zapravo, mislim da su divni - rekao je Andrich.

Andrich je ranije pažnju privukao i time što je svoju plavu kosu obojio u ružičasto što je komentirao i legendarni Jens Lehmann.

- Svatko radi što želi. Ja se takvih tema klonim. Imao je plavu, sada ima ružičastu kosu. Što nam želi pokazati? Možda ima neki problem osobnosti i potrebu da se istakne, a možda se osjeća kao žena - poručio je Lehmann koji je dodao i kako se nada da će UEFA uskoro zabraniti takve modne izričaje nogometaša:

image
TOBIAS SCHWARZ Afp
image
TOBIAS SCHWARZ Afp
image
TOBIAS SCHWARZ Afp

- Što ako protivnički golman nosi ružičasti dres? Ružičasta je izuzetno svijetla i stvarno je iritantno to na nogometnom terenu. Mislim da je to na granici - jasan je bio Lehmann.

Linker
28. rujan 2024 07:02