PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
ŽESTOKA KONKURENCIJA

Agüero se divi junaku s Eura, postavio pitanje: ‘Tko od ove četvorice zaslužuje Zlatnu loptu?‘

Fantastični Englez imao je uistinu sjajnu sezonu u Real Madridu gdje je bio jedan od ključnih kotačića
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2024. 06:10

Jude Bellingham zaludio je nogometni svijet fantastičnim pogotkom za izjednačenje protiv Slovačke. Taj gol odveo je Englesku u produžetke gdje je onda Harry Kane dotukao Slovake, zabio za 2:1 i osigurao nastavak natjecanja za Tri lava.

POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

"Tko drugi?", viknuo je tijekom proslave pogotka, ušutkao je mnoge kritičare i vratio se u utrku za najboljeg igrača na svijetu, bolje i preciznije rečeno - u utrku za Zlatnu loptu. Fantastični Englez imao je uistinu sjajnu sezonu u Real Madridu gdje je bio jedan od ključnih kotačića u osvajanju Primere i Lige prvaka.

Sve to ni pod razno nije prošlo nezapaženo, a iako je u posljednje vrijeme "hype" oko njega malo splasnuo, nakon eurogola Slovačkoj opet je planetarno popularan. Odmah nakon utakmice, legendarni napadač Sergio Aguero na društvenim mrežama objavio je anketu u kojoj se pita:

"Tko bi trebao osvojiti Zlatnu loptu?"

U ponudi su Lionel Messi, Vinicius, Kylian Mbappé i Bellingham. Ipak, u trenutku glasanja Bellingham je bio tek treći izbor, utrku su vodili Messi i Vinicius. Ipak, ako osvoji Euro, šanse da će upravo on izbiti na vrh bilo koje ankete vezane za Zlatnu loptu su i više nego ogromne...

Linker
01. srpanj 2024 06:40