RALF HIRSCHBERGER Afp
DNEVNIK NAVIJAČA BY POLI

VIDEO: Španjolci prijete Vatrenima, spominju Yamala, a jedan detalj u fan zoni nas je šokirao

"Bit će 3:1 za nas, zabit će Lamine Yamal, a dva pogotka će dodati Joselu", kažu nam Španjolci
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 14. lipanj 2024. 21:06

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u subotu očekuje prva utakmica na Europskom prvenstvu. Vatreni će odmjeriti snage s reprezentacijom Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a susret započinje u 18 sati.

Među hrvatskim navijačima vlada vrlo pozitivna atmosfera, ali tako je i u suparničkom taboru. U fan zoni u Berlinu pronašli smoje španjolske navijače u fan zoni uoči otvaranja prvenstva i utakmice Škotske i Njemačke. Razgovarao je s mladićem iz Madrida, koji je uvjeren u pobjedu svoje države:

- Bit će 3:1 za Španjolsku, zabit će Lamine Yamal, a dva pogotka će dodati Joselu.

Jedan navijač ukazuje da će Španjolskoj upravo ova utakmica biti najteža u skupini, ali pobjeda Furije po njemu ne bi trebala doći u pitanje.

- Ja sam Javier, dolazim iz Madrida. Sutra će biti jako teška utakmica, najteža u grupi za Španjolce, ali očekujemo pobjedu.

U fan zoni puno je Nijemaca i Škota koji nisu uspjeli doći do karte za utakmicu, ima i Hrvata, a nas je neugodno iznenadila cijena pive. Ako želite doći u fan zonu, pripremite novčanike, jedna piva je šest eura, plus čaša tri eura, dakle prva piva u Njemačkoj koštat će vas paprenih devet eura.

Unatoč tome, zona je potpuno ispunjena i očekuje nas luda atmosfera.

Linker
14. lipanj 2024 21:51