POVRATAK KUĆI

Domagoj Antolić: 'Krasno je čuti ovacije, tu sam napravio prve nogometne korake'

Piše: ArhivaObjavljeno: 24. rujan 2014. 21:28

Zagrebački Dinamo uz velike teškoće prošao je šesnaestinu finala Hrvatskog nogometnog Kupa. D inamo je nakon 25 godina gostovao u zagrebačkom kvartu Gajnice kod niželigaša Ponikvi i prošao dalje minimalnom pobjedom 2-1, dok je Hajduk, također uz velike probleme, slavio kod istarskog niželigaša Funtane s 2-0.

Ponikve su čak i povele zgoditkom Ivana Klarića u 18. minuti, a Dinamo je izjednačio u 34. minuti pogotkom Henriqueza. Aktualni prvak se dugo mučio s amaterima iz Gajnica, da bi tek u 75. minuti preko Ognjena Vukojevića došao do pobjede od 2-1 i prolaska u osminu finala.

Ovo je baš bila jako emotivna utakmica za mene jer sam igrao na svom igralištu gdje sam napravio prve korake. Živim dvije-tri minute od stadiona, tu sam doma i stvarno je bilo jako lijepo čuti ovacije kada sam ušao u igru; posebno tu doma gdje sam rođen. Sretan sam... Što se tiče utakmice, prošli smo dalje, sretni smo zbog toga i idemo dalje pa sve do osvajanja Kupa – Domagoj Antolić.

- Puno teže od očekivanog, ali prošli smo dalje; to je bilo najbitnije. Šteta što se Franko ozlijedio jer je osim prolaza bilo bitno ovu utakmicu završiti i bez ozljeda. Zahvalio bih se publici na prekrasnom ambijentu koji su napravili, a mi se odmah okrećemo Slavenu i Celticu koji nas sljedeći čekaju – Ognjen Vukojević

- Presretan sam zbog povratka na teren. Za ovo sam radio mjesecima, proveo sate i sate na rehabilitaciji i u dvorani tako da sam jako sretan što sam se vratio na teren. Što se tiče same utakmice, najbitnije da smo prošli; sve drugo se zaboravlja. Bio je jako težak teren, imali smo puno šansi i mogli zabiti još golova, ali kažem: bitan je samo prolaz, a mi smo to ostvarili. Nastavili smo niz pobjeda i sada se okrećemo utakmicama koje su ispred nas – Jeremy Taravel.

Linker
21. rujan 2024 22:19