Chris Jackson Getty Images
GAME OVER

DOBRO UPUĆENI NOGOMETNI VELIKAN OTKRIO DRAMATIČNI EPILOG BORBE PROTIV KORONAVIRUSA: 'Na putu sam za Liverpool... Ovo je kraj nogometne sezone!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2020. 18:56

Svu je pažnju svjetske sportske javnosti zauzeo je koronavirus. Natjecanja se odgađaju, sve su rijeđe utakmice s gledateljima, a sve je više i onih koje se otkazuju. Iz sata u sat raste broj utakmica koje se ne igraju, a za velikana engleskog nogometa i stručnog analitičara Garyja Linekera, ovo znači kraj nogometne sezone.

Upitno je održavanje Europskog prvenstva u nogometu, upitne su i Olimpijske igre, sve je upitno, ali za nekad rasnog strijelca nema upitnika nakon odgođene utakmice Manchester Cityja i Arsenala.

- City i Arsenal su odgođeni. Na putu sam za Liverpool, ali ne mogu se oteti dojmu da je ovo kraj nogometne sezone. Iako je legendarni Bill Shankly govorio drukčije, nogomet ipak nije ozbiljan kao pitanje života i smrti", napisao je Lineker na Twitteru.

Richard Heathcote/Getty Images
Getty Images

Večeras se igra uzvratni dvoboj Lige prvaka između Liverpoola i madridskog Atletica na kojem će biti i Lineker, a bit će to zaista rijetka prilika da gledatelji budu na tribinama nekog nogometnog stadiona.

Serie A je odgođena do daljnjega, u Bundesligi neće biti gledatelja, niže lige u španjolskom i njemačkom nogometu prestaju s odigravanjem, neće se igrati finala francuskog Ligakupa i španjolskog Kupa kralja...

Linker
04. srpanj 2024 00:01