PRIJATELJSKE UTAKMICE

Četiri gola Neymara u slavlju Brazila, Argentina utrpala sedam komada Hong Kongu

Piše: HinaObjavljeno: 14. listopad 2014. 18:08

U prijateljskoj nogometnoj utakmici u Singapuru reprezentacija Brazila u utorak je pred 52.000 gledatelja pobijedila Japan sa 4-0, a sva četiri gola zabio je Neymar, u 18., 48., 77. i 81. minuti.

Neymar je tako u 58 susreta za reprezentaciju zabio 40 golova. Također, bila je to četvrta pobjeda Brazila u isto toliko susreta otkad je izbornik postao Carlos Dunga.

On je preuzeo reprezentaciju nakon ponižavajućeg poraza 1-7 u polufinalu SP-a od Njemačke. Također, u ta četiri susreta Brazil još nije primio gol. Pobijedili su Kolumbiju i Ekvador sa po 1-0, zatim Argentinu sa 2-0, te sada Japan 4-0.

U pripremnom susretu odigranom u Singapuru nogometaši Argentine su deklasirali selekciju Hong Konga s čak 7-0.

Po dva zgoditka dali su Lionel Messi, Gonzalo Higuain i Nicolas Gaitan, a prvi pogodak na na utakmici djelo je Evera Banege. Argentinski izbornik Gerardo Martino utakmicu je započeo bez Messija, Angela Di Marie, Sergia Romera, Pabla Zabalete, Javiera Mascherana, Martina Demichelisa i Sergia Agüera, no protiv slabašne azijske selekcije nisu imali poteškoća.

Argentinci su prije dva dana izgubili od Brazila (0-2), a i Brazilci su danas bili jednako uvjerljivi, ali protiv jakog Japana (4-0).

Linker
22. rujan 2024 14:25