Duje Klarić/cropix
HRABRO U ZAGREB

BURIĆ 'Kod dinamovaca se može pojaviti prkos, ali Hajduk uvijek ide na pobjedu'

Istaknuo je kako se njegova momčad emocionalno i fizički ispraznila u utakmici protiv Estonaca, ali se igrači regeneriraju i spremni će dočekati derbi protiv Dinama
Piše: HinaObjavljeno: 11. srpanj 2015. 17:02

Trener Hajduka Damir Burić uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa, protiv Dinama, koji će se igrati u nedjelju na Maksimiru, najavio je kako će njegova momčad ići na pobjedu.

"Hajduk uvijek ide na pobjedu", rekao je Burić novinarima u subotu. Dodao je da će nastojati ponoviti dinamičnu igru kojom su uzvratnoj utakmici prvog pretkola Europske lige pobijedili estonsku ekipu Sillamae Kaleve sa 6-2.

Istaknuo je kako se njegova momčad emocionalno i fizički ispraznila u utakmici protiv Estonaca, ali se igrači regeneriraju i spremni će dočekati derbi protiv Dinama.

"Nastojat ćemo protiv Dinama ponoviti brzu i dinamičnu igru kakvu smo prokazali protiv Kaleva", kazao je Burić.

Na upit hoće li situacija u vezi braće Zdravka i Zorana Mamića, koji su nedavno uhićeni, utjecati na igru Dinama u derbiju protiv Hajduka, Burić je rekao kako to ne može komentirati jer ne poznaje dovoljno situaciju.

"To može djelovati pozitivno na momčad Dinama, jer se kod igrača može pojaviti prkos. No, Hajduk mora gledati sebe, a ja imam dobar osjećaj“, dodao je Burić.

Linker
22. rujan 2024 23:33