getty images
ŠOK U PREDGRAĐU MADRIDA

Barca očajna, a Enrique sretan: 'Bili smo dobri, nedostajao je samo gol...'

Piše: ArhivaObjavljeno: 14. prosinac 2014. 11:40

Sammir i društvo iz Getafea zaustavili su Barcelonu u 15. kolu Primere unatoč ogromnom posjedu lopte gostujućeg sastava (76 posto) i 23 udarca (tek dva u okvir). Nakon 90. minuta bilo je 0-0.

Sammir je igrao sat vremena kao najistureniji igrač domaće momčadi a najlošiji pojedinac bio je sudac Garrido koji je propustio svirati dva kaznena udarca, svakoj momčadi po jedan. I ne samo to. čovjek je svirao kraj utakmice u trenutku kada su igrači Getafea bili u obećavajućoj prilici. Domaći su bili bijesni, ali uzalud...

Barcelonina igra bila je začuđujuće loša, a za nove šokove navijačima pobrinuo se i trener Luis Enrique koji tvrdi da je jako zadovoljan predstavnom svoje momčadi.

- Bili smo puno bolji od Getafea. Da smo iskoristili neku od brojnih prilika, sada bi govorili o jako dobroj utakmici. Stalno smo napadali, imali prilike, bezbroj puta bili ispred njihovog gola... Zbog svega toga nisam nezadovoljan. Znali smo da će biti teško, ali nemam što zamjeriti igračima. Pokazali su kako se bori za klub - rekao je Enrique koji se ne odriče borbe za prvo mjesto.

- Ima još puno utakmica... Pa i mi smo imali četiri boda prednosti ispred Reala, a sada je obrnuto...

Ivan Rakitić izašao je iz igre u 66. minuti a do tada je imao jedan udarac koji je otišao pored vratnice. Izuzev Messijevih pokušaja (pogodio vratnicu), bila je to jedina ozbiljna prilika gostiju...

- Nećemo se zavaravati, ovo je bolan rezultat za nas. Jedina dobra stvar je da rastemo kao momčad - rekao je Rakitić.

Linker
21. rujan 2024 22:55