Tom Dubravec/CROPIX
KAKVA GREŠKA!

Ante Rebić zbog psovanja suca propušta derbije protiv Hajduka i Dinama!

Rebiću je sudac Vučemilović u Puli prvo pokazao žuti karton zbog prigovora, a nakon što ga je igrač potom opsovao udijelio mu je i crveni karton
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2013. 21:19

Splitov napadač Ante Rebić, isključen pri kraju utakmice Istre 1961 i Splita na Drosini, kažnjen je odlukom Disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića s dvije utakmice zabrane igranja te novčanom kaznom u iznosu od 6.000 kuna. Rebiću je sudac Vučemilović u Puli prvo pokazao žuti karton zbog prigovora, a nakon što ga je igrač potom opsovao udijelio mu je i crveni karton. Ovim je činom Rebić zadao veliki udarac Splitu jer će biti prisiljen propustiti dva velika derbija - 28. srpnja s Hajdukom i 3. kolovoza s Dinamom.

Zanimljivo, na istoj utakmici u 58. minuti s klupe je udaljen Splitov pomoćni trener Goran Šušnjara i to zbog psovanja četvrtog suca pa ga je Vlajčević sankcionirao sa 1.000 kuna. Novčano, međutim, nije kaznio Hajdukovog predstavnika Juricu Vučka, koji je odstranjen s klupe na utakmici Hajduk - Rijeka zbog prigovaranja na odluke suca, a sankcioniran je ukorom.

Linker
22. rujan 2024 10:51