INTIMAN TRENUTAK

Zvijezda ‘Zmajeve kuće‘ progovorila o popularnoj sceni seksa: ‘Nije to baš tako lijepo‘

O sceni se razgovaralo više od sedam mjeseci kako bismo bili sigurni da smo je dobro shvatili, otkrio je glumac

Milly Alcock i Fabien Frankel

 Hbo/Planet/Profimedia/Hbo/Planet/Profimedia

Fabien Frankel, zvijezda serije "Zmajeva kuća", rekao je kako nije želio da njegova scena seksa s Milly Alcock bude "nepotrebna", a priznao je da je planiranje trajalo sedam mjeseci, piše Daily Mail.

U novoj seriji, 28-godišnji Frankel glumi kraljevskog čuvara Ser Cristona Colea, a njegov lik dijeli intiman trenutak s princezom Rhaenyrom Targaryen, koju glumi 22-godišnja Milly.

Govoreći o sceni, Fabien je rekao kako ne želi da djeluje "jeftino". Htio je "istaknuti stvarnost seksa", umjesto da djeluje kao "filmski trenutak".

Rekao je da se o sceni razgovaralo više od sedam mjeseci kako bi bili sigurni da su je dobro shvatili, dodajući da su čak razgovarali o tome kako će skinuti oklop na prirodan način.

- Nisam se osjećao kao dio još jedne bespotrebne scene seksa jer to jednostavno nije tako, svatko tko se ikad seksao reći će vam da seks nije toliko lijep - objasnio je glumac.

- Nije to neka slikovita, nevjerojatna stvar. Neugodno je, pogotovo kad si mlad - dodao je.

- Postoji određena neudobnost, a tu je i otkrivanje i razumijevanje tijela druge osobe, da ne spominjemo praktičnu stranu cijele stvari - naglašava Frankel.

image

Fabien Frankel

Supplied By Lmk/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia

Fabien je rekao da su on, njegova kolegica Milly i redateljica Clare Kilner razmijenili niz poruka i telefonskih poziva o sceni kako bi bili sigurni da je točno onakva kakvu žele. Dodao je kako su također razgovarali s koordinatoricom serije Miriam Lucijom kako bi se uvjerili da im je svima ugodno i da su svi sigurni dok snimaju scenu.

Intimni trenutak između Ser Cristona i Rhaenyre dogodio se u četvrtoj epizodi, nakon što je princeza završila u bordelu sa svojim ujakom Daemonom (Matt Smith), gdje se par poljubio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:13