ANDREW GARFIELD

Zvijezda Spidermana šokirala obožavatelje: ‘To je to, idem se malo odmoriti‘

Glumac je najavio da napušta Hollywood i uzima pauzu od užurbane glumačke karijere

Andrew Garfield

 Valerie Macon/AFP

Zvijezda filma “Spider-Man” Andrew Garfield svojom je nedavnom izjavom šokirao obožavatelje. Nakon uspješne glumačke godine, koja je uključivala i nominaciju za Oscara, slavni je glumac najavio da napušta Hollywood i uzima pauzu od glume.

Garfield se prošle godine pojavio u blockbusteru “ Spider-Man: No Way Home ” i dobio nominaciju za Oscara 2022. za “ Tick, Tick ... Boom!". Također glumi u FX / Hulu seriji “Under the Banner of Heaven”, čija je premijera zakazana za danas.

“Idem se malo odmoriti”, rekao je za Variety. “Moram se ponovno kalibrirati, preispitati što želim sljedeće raditi, tko želim biti i samo želim neko vrijeme biti obična osoba.”

image

Andrew Garfield

Valerie Macon/AFP

Andrew je dao naslutiti i da mu je prethodna sezona dodjele nagrada bila pomalo naporna, nazvavši je "mašinom za pranje rublja." Dodao je: "Moram neko vrijeme biti malo običan."

To uključuje i činjenicu da će objesiti kostim "Spider-Mana" natrag na vješalicu, usprkos uspjehu posljednjeg filmskog nastavka. Garfield je, naime, nedavno izjavio da "ne planira" ponoviti tu ulogu.

Njegova sljedeća uloga trebala je biti u BBC-jevoj adaptaciji "Brideshead Revisited" s Cate Blanchett, Ralphom Fiennesom i Rooney Marom iz „Harryja Pottera“, ali redatelj serije Luca Guadagnino otkrio je da je projekt ipak 'odgođen'.

U međuvremenu, neposredno prije dodjele Oscara, strani mediji su objavili da je prekinuo ljubavnu vezu s manekenkom Alyssom Miller.

image

Andrew Garfield i Alyssa Miller

Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Andrew i Alyssa zajedno su prisustvovali dodjeli SAG nagrada u veljači, ali na dodjelu Oscara prošlog mjeseca Garfield je došao sam i potaknuo glasine o prekidu.

"Ideal romantične ljubavi u suvremenom svijetu potpuno se izokrenuo. Utezi i očekivanja su preveliki, što mene guši. Ne mogu bez slobode. Ako nekoga volim, to nipošto ne znači da ne mogu voljeti i druge", izjavio je nedavno glumac.

Međutim, izvori kažu da je ljubav između para nestala, a navodno su se sporazumno složili da će se razići.

"Andrew i Alyssa bili su stvarno prekrasan par i stvari su isprva tekle sjajno. Bili su zajedno neko vrijeme prije nego što su izašli u javnost, ali zbog gustog poslovnog rasporeda, rijetko su se viđali. Povrh toga, postalo je jasno da među njima postoje neke razlike i odlučili su da im je bolje odvojeno, barem za sada“, dodao je izvor.

Još jedan od izvora izjavio je: "Stvari su bile jako dobre između njih, sve dok on nije morao otići u LA kako bi snimio film 'Nightcrawler'. Tada ih je udaljenost stvarno pogodila."

Početkom travnja, Alyssa je objavila oproštajnu fotografiju na svom Instagramu profilu. "Ako me već spominješ i tračaš u intervjuima i po društvenim mrežama, barem objavi fotografiju na kojoj lijepo izgledam. Pusa, bok A.G.", napisala je u opisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:00