SLIJEDI OBDUKCIJA

Zvijezda serije ‘Zakon i red‘ preminula u 61. godini: ‘Utopila se u svojoj voljenoj rijeci‘

Iako je glumila u više od 20 filmova, najpoznatija je po svojim ulogama na malim ekranima

Mary Mara u 'Love Potion No. 9'

 Screenshot YouTube

Mary Mara, glumica najpoznatija po ulogama u TV serijama poput 'Zakon i red', 'Ray Donovan' i 'NYPD Blue', preminula je u 61. godini života, prenosi Page Six.

Pripadnici njujorške policije primili su poziv o mogućem utapanju u nedjelju nešto poslije 8 sati ujutro po lokalnom vremenu u gradu Cape Vincent gdje je glumica živjela, stoji u policijskom izvješću do kojeg je došao The Post. Policija je pronašla glumičino beživotno tijelo u vodi.

"Maryno tijelo pronađeno je ujutro u njezinoj voljenoj rijeci. Utopila se dok je plivala", rekao je glasnogovornik za Fox News Digital.

Obdukcija će tek biti obavljena kako bi se utvrdio službeni uzrok smrti. Iza glumice su ostali neutješni bivši suprug i pokćerka.

"Mary je bila jedna od najboljih glumica koje sam ikada upoznao", rekao je menadžer i dodao: "Još se sjećam kad sam je vidio na pozornici 1992. u 'Mad Forest'. Bila je energična, duhovita i posebna. Svi su je voljeli. Nedostajat će nam."

Iako je glumila u više od 20 filmova, najpoznatija je po svojim ulogama na malim ekranima. Dominirala je žanrom TV drame te je ostvarila uloge, među ostalim, u popularnim serijama poput "Nash Bridges", "ER", "Criminal Minds", "The West Wing", "Shameless", "Lost" i "Star Trek: Enterprise".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:20