CYNTHIA NIXON

ZVIJEZDA 'SEKSA I GRADA' OTKRILA TKO JE OTAC, ODNOSNO TKO SU OČEVI NJEZINA SINA Glumica je s njim radila na predstavi za koju je osvojila prvog Tonyja

 
Cynthia Nixon
 David Warren/ddp USA/Profimedia

Američka glumica i aktivistica Cynthia Nixon (53), poznata po ulozi Mirande Hobbs u hvaljenoj seriji "Seks i grad", otkrila je da su kostimograf Michael Growler i njegovi muž William Bowers očevi sina Maxa (7) kojeg ima sa svojom suprugom Christine Marinoni (52), piše Daily Mail.

Glumica je u ponedjeljak na Instagramu objavila fotografiju sina Maxa i Michaela Growlera na kojem se može vidjeti da Growler Maxu pravi kostim za Noć vještica. "Kada je tvoj otac dizajner kostima, a ti si uvijek htio biti Pennywise...", napisala je Nixon uz fotografiju.

Growler i Nixon prvi su puta surađivali na kazališnoj predstavi "Zečja rupa" za koju je glumica nagrađena nagradom Tony. Growler je s Nixon surađivao i na filmovima "Seks i grad" te "Seks i grad 2" prije nego što su opet radili zajedno u kazalištu na predstavi "Male lisice". Nixon je i za tu predstavu dobila nagradu Tony.

Growlerov muž William Bowers, također Maxov otac, radi kao pantomimičar i glumac, a predavao je na elitnim glumačkim školama na Sveučilištu New York i Studiju za glumu Stella Adler.

Glumičina supruga dugo radi kao aktivistica i organizatorica u politici, a 2000. je godine osnovala Savez za kvalitetno obrazovanje u New Yorku. Nixon i Marinoni upoznale su se upravo preko te organizacije. Marinoni je radila i u uredu gradonačelnika New Yorka Billa de Blasija.

Marinoni je rekla da je Max rođen iz šestog pokušaja.

"Nisam zapravo mogla zamisliti da ću biti sretno udana s djecom. Mislila sam da to nikada neću ostvariti. Mislim da je čudesno što sam to dobila. Ogromno je", rekla je Marinoni za The New York Times.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:08