AKCIJA U LONDONU

Zvijezda ‘Igre prijestolja‘ u vrućem klinču s kolegicom, ali ništa od skandala: ‘Oboje su u braku, oni glume‘

Harington ima dvoje djece s Rose Leslie, a glumica Naomi Scott s kojom se ljubio u braku je s nogometašem Jordanom Spenceom
 Profimedia/Profimedia

Kit Harington i Naomi Scott ljubili su se na filmskom setu "Eternal Return" u srijedu u Maloj Veneciji, turističkoj atrakciji u Londonu, prenosi Daily mail. Zvijezda serije "Game Of Thrones" u sretnom je braku sa ženom Rose Leslie, zvijezdom nadolazećeg filma "Anatomy Of A Scandal", dok je Scott udana za nogometaša Jordana Spencea. Skandala dakle nema.

image

Naomi Scott

Anne Goldstein/Starface/Profimedia/Anne Goldstein/starface/profimedia

Osim poljupce, Harington koji igra Virgila, i Scott koja igra Cass, snimali su te noći i druge scene gdje se ruku pod ruku šetaju ulicama. Glumac Simon Callow također je bio na setu, no još se ne zna koju on ulogu igra. "Eternal Return" je u procesu predprodukcije te još uvijek nije određen datum premijere.

image

Kit Harington

Wj_images/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Wj_images/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Harington se oženio 2018. godine, a u srpnju ove godine dobio je drugo dijete. Par nije javno objavio ime svoje kćeri niti druge detalje oko bebe, ali je glumac priznao da je druga trudnoća "praktičnija". U prvoj su trudnoći, kazao je, "romantičnije" gledali roditeljstvo dok su iščekivali sina.

"Moja mama kaže da se ne sjeća mnogo nas kao male djece ili ranog roditeljstva jer si ti jako prisutan u tome. I mislim da je to ono što vam djeca dopuštaju da budete, nevjerojatno prisutni u ovom trenutku jer nemate izbora", rekao je Harington.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:45