SEKSI KIM

Zvijezda hit showa iz 90-ih ima zapanjujuće tijelo i u 54. godini: ‘Još uvijek izgledam jednako dobro kao u 20-ima!‘

Sjećate li se Kim Betts, koja je osvajala TV ekrane od 1992. do 2000. godine u popularnoj emisiji?

Kim Betts, nekadašnja zvijezda ‘Gladijatora‘

 Instagram/kim Betts/

Zvijezda ‘Gladijatora‘ Kim Betts (53) pokazala je svoje zapanjujuće trbušne mišiće na društvenim mrežama i poručila obožavateljima da "još uvijek može izgledati jednako dobro kao u svojim 20-ima".

53-godišnja bodybuilderica proslavila se 1992. u ulozi Lightning ITV-jeva showa ‘Gladijatori‘, gdje je bila najdugovječnija ženska zvijezda. Bivša gimnastičarka Kim osvojila je srca javnosti kada se pojavila u ‘Gladijatorima‘ od 1992. do 2000. godine. Bila je neporažena na Hang Toughu u UK areni i samo je jednom poražena u Australiji.

Njezina ljubav prema fitnesu očito je i dalje jaka pa se ova bivša TV zvijezda redovito hvali svojim impresivnim izgledom te motivira svoje obožavatelje da krenu u teretanu.

Tako je nedavno pozirala u sivom kratkom topu i donjem dijelu trenirke u istoj boji, a pritom je pokazala svoj impresivni trbuh.

"Ja danas... Baka od 53 godine. Nije bitno koliko ste djece rodili... Zaista nije važno ni koliko godina imate... JOŠ UVIJEK možete izgledati jednako dobro kao u 20-ima! Ili JOŠ BOLJE", napisala je na društvenim mrežama.

"Izgledaš nevjerojatno", "Nadahnjuješ me svojim ekstremnim vještinama, snagom i ljepotom još otkad sam imao osam godina", "I dalje si moj omiljeni Gladijator" - glasili su samo neki od komentara njezinih pratitelja na društvenim mrežama.

A čini se da se ‘Gladijatori‘ vraćaju na TV 30 godina nakon prvog emitiranja. The Sun izvještava kako će se emitirati novih 11 epizoda emisije, a natjecatelji će se boriti protiv sportaša nalik gladijatorima. Testirat će se njihova brzina, vještine, izdržljivost i snaga, a emitirat će se na BBC-u.

Popularna emisija iz 90-ih prikazivala je kako se natjecatelji bore protiv bodybuildera i gimnastičara - „gladijatora”, a trajala je od 1992. do 2000.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:33