SOČNI DETALJI

Zvijezda hit serije otvoreno o seksu: ‘Želim da me se izdominira, a ovo mi je najdraža poza‘

Raspričala se o svojoj ljubavi prema seksualnim igricama u misionarskoj pozi, kao i svojoj najmanje omiljenoj pozi

Rachel Bilson 2003.

 Warner Bros Collection/Everett/Profimedia/Warner Bros Collection/everett/profimedia

Američka glumica Rachel Bilson iznijela je još jedno drsko otkriće o svom seksualnom životu i preferiranim položajima tijekom seksa u novom raskalašenom razgovoru tijekom svog podcasta "Broad Ideas" ovog tjedna.

image
Jason Kempin/Getty Images/Profimedia/Jason Kempin/getty Images/profimedia

Prema Daily Mailu, zvijezda serije "The OC" ranije je otkrila da nije doživjela orgazam za vrijeme seksa sve do svoje 38. godine, a raspričala se i o svojoj ljubavi prema seksi igricama u misionarskoj pozi, kao i o svojoj najmanje omiljenoj pozi.

- Naučila sam da ako želiš doživjeti orgazam tijekom seksa, moraš biti na vrhu, no misionarska pozicija mi je najdraža. Želim da me se je**** izdominira - rekla je.

Zvijezda je otkrila i da joj je najmanje omiljena "doggy style" poza jer joj se tako, kako kaže, "može nauditi". U ožujku je glumica, koja je prije hodala s komičarem Billom Haderom, otkrila da nije doživjela orgazam tijekom spolnog odnosa sve do svoje 38. godine.

- To nema nikakve veze ni s jednim partnerom, već s poznavanjem svog tijela - objasnila je Bilson.

Prošle godine je Rachel potvrdila svoju prethodnu romansu s Haderom, koja je završila 2020., kada je napunila 39 godina.

Bilson je prethodno bila u deset godina dugoj vezi i 18 mjeseci dugim zarukama s glumcem Haydenom Christensenom, a svoj su odnos prekinuli u rujnu 2017. godine. Par ima osmogodišnju kćer Briar-Rose.

image

Rachel Bilson 2020.

Jennifer Bloc/Zuma Press/Profimedia/Jennifer Bloc/zuma Press/profimedia

Glumački dvojac prvobitno se upoznao glumeći ljubavnike u filmu Douga Limana "Jumper", a zatim su 2009. glumili u "New York, I Love You", kao i drami Sarika Andreasiana "American Heist" iz 2014.

Glumica je potaknula nagađanja o romansi s Haderom iz ‘Saturday Night Livea‘ kada su zajedno stigli na dodjelu Zlatnih globusa 2020. godine.

- Bill i ja smo hodali prije dvije godine! Išla sam s njim na je**** dodjelu Zlatnih globusa - rekla je Rachel tijekom epizode svog podcasta ‘Broad Ideas‘ u ponedjeljak.

Rachel, koja je publici najpoznatija po ulozi Summer Roberts u tinejdžerskoj dramskoj seriji "The OC", čavrljala je s Aubrey Plazom kada je to otkrila, a činilo se da je gošća podcasta bila šokirana tim otkrićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:37