DOBNO OGRANIČENJE

Zvijezda Harryja Pottera kritizirala odrasle fanove: ‘Daj odrastite više, prestanite biti zaluđeni, to je za djecu‘

‘Ljudima je potreban svijet mašte s kojim će se povezati, ponekad pobjeći od stvarnog svijeta‘, jedna je od niza reakcija

Miriam Margolyes, Gemma Jones, Jim Broadbent, David Bradley u filmu o Harryju Potteru

 Courtesy Of Warner Bros. Pictures/Everett/Profimedia/Courtesy Of Warner Bros. Pictures/Everett/Profimedia

Miriam Margolyes razbjesnila je odrasle obožavatelje Harryja Pottera jer je rekla da je knjiga za djecu. Iako je jako zahvalna na franšizi, Miriam je rekla da se brine za obožavatelje Harryja Pottera. "S tim bi do sad već trebali biti gotovi. Bilo je to prije 25 godina i za djecu je. Mislim da je za djecu", prenosi Daily Mail riječi glumice.

image

Miriam Margolyes

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

"Ljudi kažu: ‘Oh, imamo vjenčanje na temu Harryja Pottera." Ja si mislim: ‘Bože, kakva će biti njihova prva bračna noć.‘ Ne mogu ni razmišljati o tome", kazala je Miriam. Obožavatelji nisu baš dobro prihvatili mišljenje glumice.

"Harry Potter je nešto s čime sam odrastao. Povezuje me s ljudima, starim i novim. Nije samo za djecu... Svatko ima svoje interese", "Upravo sam imao Harry Potter maraton i imam 30 godina", "Nikad ne možeš biti prestar za Harryja Pottera. Upravo sam počeo čitati knjigu ‘Harry Potter i kamen mudraca‘, koja je nevjerojatna. Ljudima je potreban svijet mašte s kojim će se povezati, ponekad pobjeći od stvarnog svijeta", neki su od komentara obožavatelja.

image

Maggie Smith, Miriam Margolyes i Richard Harris

1492 Pictures/Heyday Films/Collection Christophel Via Afp

Filmovi o Harryju Potteru obuhvaćaju osam filmova, s prvim emitiranjem koje je prikazano 16. studenog 2001., a posljednjim 15. srpnja 2011. Reboot poznate franšize očekuje se 2026. na HBO Maxu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:02