RAZVRAT NA SETU

Zvijezda ‘Gladijatora‘ otkrila što se događalo iza kulisa: ‘Odlazili su na orgije u blizini seta, a mene nitko nije zvao‘

Ispričao je kako se jedno vrijeme opijao te čak dolazio na snimanje u alkoholiziranom stanju

Michael Willson

 Screenshot YouTube

Zvijezda TV showa ‘Gladijatori’, Michael Willson (58), poznatiji kao Cobra, otkrio je za The Sun škakljive detalje o događajima koji su se odvijali iza kulisa, a među kojima su opijanje i odlazak na orgije u hotele koji su se nalazili u blizini seta.

Ispričao je kako se sam opijao dok je glumio u TV showu, pokušavajući držati korak s kolegom Jeffersonom Kingom, zvanim Shadow, koji bi prije snimanja popio šest krigli piva Guinness.

- U tri epizode sam bio pijan. Nekada bih popio šest krigli Guinnessa, a dva sata kasnije izašao bi pred kamere, priznao je bodybuilder te dodao kako se počeo debljati zbog konzumiranja alkohola te se brinuo da će ga zbog toga izbaciti iz showa.

Willson je također ispričao kako su se glumci i članovi ekipe redovito okupljali u hotelu Holiday Inn u Birminghamu, gdje je show sniman.

Opisao je to kao ‘orgije‘ te se našalio da ga nitko nikada nije pozvao. Žestoke rasprave iza kulisa bile su uobičajene, a on čak tvrdi kako je netko bio otpušten jer je uhićen u hotelu. Također, producenti su, kako Willson tvrdi, otpustili Jeffersona Kinga zbog konzumiranja droge.

Willson već nekoliko godina ima zdravstvenih problema, a 2019. je gotovo umro kada je dobio upalu pluća. Rekao je kako ne postoji šansa da će se pojaviti u nadolazećem showu ‘Gladiators‘ jer ima problema s kukom, a ranije je ozlijedio biceps i slomio rame.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 16:46