MJUZIKL ‘CHICAGO‘

Zvijezda ‘Baywatcha‘ Pamela Anderson debitirala na Broadwayju: Procurile prve reakcije

Nekadašnja zvijezda ‘Baywatcha‘ i bivša Playboyeva zečica imala je svoj debi na Broadwayju u ulozi Roxie Hart u mjuziklu ‘Chicago‘

Pamela Anderson

 Cj Rivera/Everett/Profimedia

Ime o kojemu ovih dana ponovno svi govore je - Pamela Anderson. Nekadašnja zvijezda 'Baywatcha' i bivša Playboyeva zečica imala je svoj debi na Broadwayju u ulozi Roxie Hart u mjuziklu 'Chicago'. U crnom kostimu i mrežastim čarapama, 54-godišnja Pamela je nakon izvedbe primila veliki buket crvenih ruža, dok je stajala pokraj kolegice Lane Gordon.

image

Pamela Anderson i Lana Gordon

Cj Rivera/Everett/Profimedia

Izvori koji su bili prisutni na izvedbi mjuzikla komentirali su za People da je 'publika poludjela' zbog Pamele Anderson te da je ona besprijekorno odradila ulogu Roxie Hart. Inače, istu tu ulogu prvi je put izvela pokojna glumica Ann Reinking 1996. godine.

image

Pamela Anderson

Cj Rivera/Everett/Profimedia

"Pamela je izgledala kao da se dobro zabavila na kraju showa", dodao je izvor iz publike.

image

Pamela Anderson

Cj Rivera/Everett/Profimedia

Mjuzikl 'Chicago' prvi je put izveden 1975. godine, a za dolazak Pamele Anderson u njegovo ovogodišnje izdanje zaslužan je ugledni producent Barry Weissler. On joj se prvi put obratio s tom ponudom prije 11 godina, no bivši seks simbol tada ga je odbio jer je bila posvećena odgoju sinova Brandona i Dylana Leeja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:32