PREPOZNAJETE LI JE?

Zvijezda ‘Baywatcha‘ danas prodaje sladoled iz kamiona: ‘Mučilo me što su me zvali kurvom. To nikad nisam bila!‘

Nicole Eggert dugo se nije pojavljivala u javnosti, no sada su je paparazzi snimili kako posprema garažu i razvrstava otpad u svojem dvorištu

Nicole Eggert u Spasilačkoj službi(Baywatch)
 

 Shooting Star/Ddp Usa/Profimedia/Shooting Star/ddp Usa/profimedia

Prošlo je gotovo 18 mjeseci otkako je Nicole Eggert (51), bivša zvijezda ‘Spasilačke službe‘, viđena u javnosti. Paparazzi su je sada snimili kod njezina doma u Los Angelesu, dok se, odjevena u udobnu kombinaciju trenirke, tenisica i pamučne majice, bavila razvrstavanjem otpada za reciklažu i pospremanjem dvorišta i garaže, u društvu jedne od svojih dviju kćeri.

Glumica se danas bavi podcastom Perfectly Twisted u kojima se s gostima prisjeća vremena kada je bila na vrhuncu slave, govori o svojem odrastanju u Hollywoodu, putovanjima svijetom i svojem trenutnom životu "mame iz predgrađa". Vidno je smršavjela, no izgleda zdravo i zadovoljno.

Eggert, koja se proslavila ulogama u raznim sitcomima iz 1980-ih i s početka 1990-ih, prošla je teška vremena. Glumica je, kako se pisalo, bila nagomilala velike dugove pa je morala proglasiti osobni bankrot. Posljednjih godina rijeko dobiva uloge, a većina njezinih pojavljivanja na televiziji su ona u raznim emisijama reality tipa, poput serijala o plastičnim kirurzima koji popravljaju ono što su njihove kolege pogrešno ili loše napravili. Nicole je ponovno operirala grudi.

image

Eggert u emisiji o neuspjelim plastičnim operacijama

Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia/Xpusjp/backgrid Uk/profimedia

Uspjela se oporaviti od novčane propasti, a da se ne predaje pokazala je 2014. godine, kada je počela prodavati šminkerski sladoled iz kamiona-slastičarnice.

Iako je glumila od djetinjstva najveću prepoznatljivost donijela joj je uloga spasiteljice Roberte ‘Summer‘ Quinn u Spasilačkoj službi (koja se trenutno kod nas vrti na televiziji) uz Davida Hasselhoffa, Pamelu Anderson, Carmen Electru i Yasmine Bleeth.

image

Nicole Eggert s ekipom iz Spasilačke službe

Shooting Star/Ddp Usa/Profimedia/Shooting Star/ddp Usa/profimedia

Tijekom godina prolazila je razne faze mršavljenja i debljanja, a više puta je u intervjuima isticala kako nije bilo lako paziti na figuru u vrijeme snimanja Spasilačke službe, te da je to bila jedna od odredbi ugovora.

- Bila je to klauzula u ugovoru koja kaže da ne smijete ni dobiti ni izgubiti dva i pol kilograma tijekom snimanja. Ali, imala sam 19 godina. Moja težina nije varirala. Nisam ni vježbala - ispričala je 2015. godine u Oprah Showu - Samu sebe nisam doživljavala kao seks simbol. Više me mučilo to što su me zvali kurvom, jer to nikad nisam bila. I što me smatraju glupačom.

image

Nicole Eggert u Spasilačkoj službi(Baywatch)

Shooting Star/Ddp Usa/Profimedia/Shooting Star/ddp Usa/profimedia

U središtu pozornosti, glumica iza koje je pedesetak uloga, bila je ponovno 2018. godine, kada je optužila Scotta Baioa, bivšeg dečka i kolegu, da ju je seksualno zlostavljao više puta, od njezine 14. do 17. godine. Tvrdila je da je zlostavljanje počelo 1986. na setu serije Charles in Charge događalo se jednom tjedno sve dok nije napunila 16 godina.

image

Nicole Eggert s odvjetnicima kada je tužila Scotta Baioa

Frederick M. Brown/Getty Images/Profimedia/Frederick M. Brown/getty Images/profimedia

Ranije je tvrdila kako njih dvoje nisu imali spolni odnos do njezine 17. godine.

Baio, koji je govorio da su se prvi put seksali kada je ona imala 18. godina, više je puta poricao njezine tvrdnje. Zbog zastare, slučaj nije završio na sudu. Eggert ima dvije kćeri - jednu s bivšim suprugom, glumcem Justinom Herwickom, od kojeg se razvela 2002. nakon dvije godine braka, dok otac njezine druge kćeri nije poznat. Također, ne zna se je li Eggert trenutno u vezi ili je slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 13:25