TIJELO IZ SNOVA

Zvijezda ‘Avatara‘ rodila je troje djece, a ima liniju na kojoj bi joj pozavidjela svaka žena

Zoe Saldana plijenila je poglede na plaži u Malibuu gdje se pojavila u trendi kupaćem kostimu koji joj pristaje kao saliven
Zoe Saldana 
 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Američka glumica Zoe Saldana i talijanski umjetnik Marco Perego imaju pune ruke posla odgajajući tri sina, petogodišnje blizance Bowie Ezija i Cy Aridija te trogodišnjeg Zena, no rijetke slobodne trenutke supružnici najčešće provode na njima omiljenoj plaži u Malibuu u Kaliforniji.

Lijepa Zoe izgledala je senzacionalno u jarkožutom kupaćem kostimu u kojem je pokazala besprijekornu liniju za koju su zaslužni zdrava prehrana i redovito vježbanje.

image
Marco Perego i Zoe Saldana
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
image
Marco Perego i Zoe Saldana
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Saldana i Perego vjenčali su se u lipnju 2013. godine poslije samo tri mjeseca veze. Oboje kažu kako je to bila ljubav na prvi pogled. Glumica je svom djevojačkom prezimenu odmah dodala Marcovo, ali on je također uzeo i njezino.

Čim su postali roditelji, supružnici su odlučili kako će djecu odgajati u rodno neutralnom okruženju.

- Kuća nam je puna igračaka i za dječake i za djevojčice. Želimo biti dobar primjer našim sinovima - suprug sudjeluje u mnogim 'ženskim' kućanskim zadacima i obrnuto. Njemu nije problem skuhati, a ja ću bez problema riješiti neke manje kvarove. Stvorili smo vrlo rodno fluidno kućanstvo - izjavila je nedavno Saldana, zvijezda filmova "Avatar" i "Colombiana".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Little boy blue...

Objavu dijeli Zoe Saldana (@zoesaldana)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 19:08