OPISALA U MEMOARIMA

Zvijezda 90-ih priznala da je bila žrtva seksualnog uznemiravanja: ‘Stalno je naskakivao na mene‘

Molly Shannon priznala je da ju je seksualno uznemiravao komičar Gary Coleman i da joj je žao što se nije bolje mogla zauzeti za sebe

Molly Shannon

 Sony Pictures/Everett/Profimedia

Zvijezda popularnog filma iz 90-ih "Superstar", glumica Molly Shannon, u nedavnoj epizodi 'The Howard Stern showa' priznala je da ju je seksualno uznemiravao komičar Gary Coleman. Veteranka 'Saturday Night Livea' također je detaljno opisala navodni incident u svojim nedavno objavljenim memoarima pod nazivom "Hello, Molly".

Glumica je otkrila da je u to vrijeme taman potpisala ugovor s Colemanovim menadžerom te ga je imala priliku upoznati u njegovoj hotelskoj sobi.

"Mislim da mi je rekao - sjedni na krevet. Bilo je jako slatko. A onda me počeo malo škakljati", prisjetila se glumica, prenosi Variety.

Shannon je Colemanu rekla da je "djevica" i pokušala je "biti pristojna" prilikom odbijanja njegovih zahtjeva. No, Coleman je tada, navodno, postajao sve agresivniji.

"Bio je neumoljiv. Pokušao me poljubiti i popeti se na mene, a ja sam mu rekla: 'Ne, Gary. Stani.' Odgurnula sam ga i ustala s kreveta. On je tada počeo skakati po krevetu i omotao se oko mene. Odbacila sam ga sa sebe, a onda se popeo na mene. Pretpostavljam da se zbog njegove veličine nisam osjećala fizički ugroženo. No, to je trajalo i trajalo. Ponavljalo se. Ja bih ga bacila, on bi se vratio. I onda sam ga sek onačno uspjela riješiti. Bila sam ostala bez daha jer je bio u dobroj formi. Zgrabio me za nogu i pokušala sam ga maknuti sa sebe. A onda sam se uspjela zaključati u kupaonicu. On je gurnu ruke ispod vrata i rekao mi - vidim te", ispričala je glumica, koja je nakon toga odjurila van iz sobe i upozorila svog agenta da bolje pazi na Colemana.

"Voljela bih da sam se mogla bolje zauzeti za sebe", priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:03