SNALAŽLJIVA GLUMICA

Zvijezda ‘50 nijansi sive‘ lažno se predstavljala kao slavni oskarovac, otkrila i njegovu reakciju

Dakota Johnson koristila je ime Georgea Clooneyja kako bi si osigurala rezervacije u restoranima. ‘Bio je skroz cool s tim‘, rekla je
Dakota Johnson 
 Kristin Callahan/Everett/Profimedia

Dakota Johnson, kći holivudskih legendi Melanie Griffith i Dona Johnsona, gostovala je u novoj epizodi emisije koju vodi glumica Drew Barrymore. Osim što je promovirala svoj najnoviji film "Our Friend", zvijezda blockbustera "50 nijansi sive" otvoreno je govorila i o svojoj dugogodišnjoj borbi s depresijom.

- Vjerojatno ću ići na terapije do kraja života, ali to je okej, jer učenje o tome kako biti čovjek zapravo nikad ne završava. Sve u svemu, zahvalna sam na psihologiji jer mi uistinu pomaže. Imam sreće što sam okružena ljudima koji me stalno potiču da se otvorim, proniknem u srž problema i dublje istražujem samu sebe - izjavila je 31-godišnja glumica.

Dodala je kako se i tijekom karantene uvedene zbog pandemije koronavirusa intenzivno posvetila internetskim tečajevima psihologije kako bi svoju depresiju držala pod kontrolom.

U nastavku razgovora, Dakota i Drew osvrnule su se i na vedrije teme.

- Nego, jesi li zbilja koristila ime Georgea Clooneyja kako bi si rezervirala mjesta u luksuznim restoranima i dobila najbolje stolove - pitala ju je Barrymore, prenosi Daily Mail.

- Ma čak nisam ni trebala dobiti najbolji stol, samo sam htjela rezervaciju, ali da, istina je, radila sam to - potvrdila je Dakota pa otkrila i kako je slavni oskarovac reagirao kad je sve saznao.

- George i ja nikad se nismo upoznali, ali bio je totalno cool! Javio mi se i rekao: 'Čuo sam što si napravila', a ja sam samo pomislila: 'O moj Bože!'... No bio je zbilja cool - izjavila je Johnson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:52