MOŽDA BOLJE DA NIJE

Zovu je kraljicom plastičnih operacija, spiskala je milijune, a sada je konačno pokazala kako izgleda

Napravila je veliku transformaciju izgleda, uključujući 5 povećanja grudi, 6 operacija nosa i mnoštvo botoksa i filera

Tara Jayne

 Profimedia

Samoproglašena 'ljudska Barbie lutka', Tara Jayne McConachy, koja je po zanimanju djelatnica u zdravstvu, napravila je veliku transformaciju izgleda, potrošivši 200.000 dolara na kozmetičke zahvate - uključujući pet povećanja grudi, šest operacija nosa i nekoliko rundi botoksa i filera.

Instagram model (33), koja je prošle godine stekla slavu nakon što se pojavila na E! reality showu 'Botched', pojavila se s majkom na ručku u jednom luksuznom restoranu u Melbourneu, a njezin neobičan izgled nije mogao proći neprimijećeno.

Istetovirana djelatnica u zdravstvu pojavila se u prozirnom bodiju, ružičastim sandalama i s Louis Vuitton torbicom u vrijednosti 8650 dolara. Njezini umjetni plavi nokti također nisu prošli nezamijećeno.

U kolovozu prošle godine Tara se pojavila u naslovnoj dokumentarnoj emisiji 'Mirror Mirror' Todda Sampsona, koja je pratila grupu Australaca opsjednutih odlaskom pod nož. Sebe je opisala kao 'nadograđenu 'limited edition' Barbie lutku', a žalila se i na veličinu svojih grudi. "Mislim da želim veće grudi, nisam sretna s ovim što imam", rekla je tada.

image

Tara Jayne

E! Entertainment/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

No razočaralo ju je kad su joj liječnici rekli da je njezina težina 'opasno premala', s obzirom na to da ima samo 45 kilograma, pa ne bi mogla nositi tako velike implantate.

"Stvarno sam zabrinut za Tarino opće dobro. Pritom ne mislim samo na operaciju, već na njezino općenito fizičko i psihičko zdravlje", rekao je dr. Nassif.

image

Tara Jayne

E! Entertainment/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Tara pak tvrdi da je za žene jako važno da imaju mogućnost izraziti kako se osjećaju i njegovati vlastite pojmove ljepote, a plastične operacije ono su što nju čini sretnom. "Daju mi samopouzdanje da postanem najbolja verzija sebe", zaključuje ova osebujna djevojka koja se nedavno priključila stranici za odrasle OnlyFans kako bi si osigurala dovoljno sredstava za sve svoje buduće zahvate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 06:04