BOLNA TOČKA

Zlatan Ibrahimović na proslavu 40. rođendana pozvao folk zvijedu koja je 91. pjevala u Vukovaru

Prijatelji Zlatana Ibrahimovića pozvali su pjevačicu na gala zabavu u povodu njegova 40. rođendana
Nada Topčagić zapjevala je na proslavi 40. rođendana Zlatana Ibrahimovića
 Nada Topčagić/Instagram

Folk pjevačica Nada Topčagić bit će posebna gošća na proslavi 40. rođendana slavnog nogometaša Zlatana Ibrahimovića u hotelu Hyatt u Milanu.

Zlatanovi prijatelji pozvali su pjevačicu da dođe na gala zabavu u povodu rođendana kako bi mu pripremili iznenađenje, s obzirom da nogometaš obožava njezinu pjesmu "Jutro je", piše nova.rs.

Nada Topčagić na proslavu je stigla u društvu supruga Zlatka i prijatelja, a Zlatan nije krio oduševljenje.

"Ovo je kruna moje karijere. Jako sam počašćena što prisustvujem ovakvom događaju i što sam konačno vidjela mog Zlatana, koji je prosvijetlio moju karijeru", rekla je pjevačica za nova.rs.

I dok se ovim nastupom ponosi, jednog drugog nastupa se ne želi ni prisjećati. Riječ je o njezinu nastupu u Vukovaru koji je održala tijekom Domovinskog rata.

"Vukovar je moja bolna rana. Ne znajući gdje idem, ne znajući gdje me vode, mojim tadašnjim dolaskom u Vukovar u jeku najveće opasnosti, ja sam izgubila sve ono što sam godinama gradila, mislim na moju karijeru u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Ja od tada više nikada nisam zapjevala u Bosni i Hrvaskoj. Ja sam rođena u BiH u Modriči, odrasla u Slavoniji u Hrvatskoj, a živjela sam u Srbiji u Beogradu. Pozvali su me, strpali me u autobus. Nisam smjela ništa reći, jer kako rekoh, porijeklom sam Bosanka, a vremena su bila opasna. Tek negdje na polovici puta su nam rekli da idemo ka Vukovaru. Mene i dan danas prati taj Vukovar, kad god je godišnjica Vukovara ja sam u Hrvatskoj najveći zlikovac...", rekla je pjevačica, prenosi Express. Otkrila je i kako joj se kokarda našla na glavi tijekom nastupa.

"Tek kad sam tamo došla, mene je uhvatila takva panika, a nisam mogla nazad. Era Ojdanić je počeo plakati, bježati, a oni ga vraćaju pod oružjem. Kada sam počela pjevati moje velike hitove, netko meni u tom trenutku stavlja kokardu na glavu, i od tada je nastao moj životni kolaps. Mnogi su pjevali po trgovima, hvalili se, nosili uniforme i njima je oprošteno, a Nadi Topčagić se ne oprašta. Kao da sam ja pobila ljude u Vukovaru. Osuđena sam kao najveći ratni zločinac i to je grozno. Ja sam samo bila natjerana na sve to, a braniti se nisam mogla i nisam smjela. To je jedan „vrući krumpir“ kojeg ja nosim i na glavi i u ustima. Jako mi je žao zbog toga i jako, sam, jako nesretna", dodala je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 10:02