PLIVAJU U LOVI

Žene zamijenile domovinu za milijunaše s Bliskog istoka: ‘Svi muški su lažljivci, ovaj me bar budi uz cvijeće i Louis Vuitton‘

Svojim životnim stilom daleko od kuće privukle su zavidne obožavatelje, ali i brojne kritičare

Provode odlazeći u kupovinu, časte se ekstravagantnim obrocima i troše novac na sve strane

 Screenshot/instagram/

Nekoliko Britanki je postalo iznimno popularno diljem društvenih mreža zahvaljujući svojem raskošnom stilu života nakon što su se preselile na Bliski istok svojim muževima milijunašima. Spomenute djevojke dane provode odlazeći u kupovinu, časte se ekstravagantnim obrocima i troše novac na sve strane, prenosi Daily Mail.

Utjecajnice poput Soudi Al Nadake, rođene u Sussexu, nakon odlaska iz Ujedinjenog Kraljevstva pokazuju svoj raskošan životni stil u Dubaiju koji financiraju partneri milijunaši. Naime, 26-godišnja Soudi obilježila je blagdansku sezonu viralnim Tiktok videom na kojem sa svojim suprugom Jamalom Al Nadakom provodi vrijeme u luksuznom trgovačkom centru.

Par se upoznao dok su oboje studirali na sveučilištu u Dubaiju prije sedam godina, a na svojem TikTok profilu, s preko 1,2 milijuna pratitelja, redovito dijeli blještavu imovinu, odlaske u kupovinu i opći luksuz.

- Svi dečki su lažljivci pa moraš izabrati jednog koji je bogat i koji te svakodnevno budi uz cvijeće i Louis Vuitton - stoji u opisu jedne objave.

Soudi, inače poznata i kao Soudi Peat, zaintrigirala je mnoge svojim videom "još jednog dana u životu supruge milijunaša koja živi u Dubaiju".

@soudiofarabia Do you think he’ll forgive me? ? i love getting his attention ✨ #millionaire #fyp #dubai #ksa ♬ Sherine drake - Djamil

Inače, ona nije jedina osoba koja se odrekla Britanije radi luksuznog bračnog života u Dubaiju, a ni jedina djevojka koja je svojim životnim stilom daleko od kuće privukla zavidne obožavatelje, ali i brojne kritičare.

Još jedan slučaj djevojke koja je odselila iz Velike Britanije na Bliski istok je britansko-iranska obožavateljica mode Safa Siddiqui, koja je nekada prodavala nekretnine u Londonu, a sada živi u Dubaiju s bogatim suprugom Fahadom Siddiquijem.

Par je bio među istaknutim zvijezdama Netflixove reality TV emisije "Dubai Bling", koja je upravo započela s emitiranjem svoje druge sezone. Još jedna istaknuta figura na Bliskom istoku je Caroline Stanbury, čiji je drugi suprug Sergio Carrallo nekoć igrao nogomet za španjolskog nogometnog diva Real Madrid.

Odrasla je u Dorsetu, kao kći investitora Anthonyja Stanburyja i modne dizajnerice Elizabeth Stanbury, prije nego što se preselila u Ujedinjene Emirate, gdje se pojavila u seriji "The Real Housewives Of Dubai" 2022. godine.

Soudi, vjerojatno najpopularnija influencerica među suprugama bogatih muškaraca iz Dubaija, nedavno je otkrila popis ‘‘najmanjih‘‘ zahtjeva koje njezin suprug mora ispuniti prije nego što pristane na začeće djeteta s njim. Isto tako, to uključuje pozamašne isplate od 240.000 funti po djetetu.

TikTokerica, koji se na internetu pojavljuje pod imenom @soudiofarabia, također je ispričala kako njihov brak ima pravila kao što su zabrana prijatelja suprotnog spola, poznavanje lozinki onog drugog kao i dostupnost lokacije svog partnera u svakom trenutku. U svom najnovijem videu pod nazivom ‘‘Svi dečki su lažljivci‘‘, objavila je snimke para kako istražuju trgovački centar te se zaustavljaju u kafićima i modnim trgovinama kao što su Gina i Zara.

Ona je u prošlosti odbacivala optužbe da je "sponzoruša" ili da je njezin suprug "iskorištava zbog njenog tijela", inzistirajući da to uistinu nije tako.

- Zaista se volimo, ali on si ne može pomoći što je milijunaš, a ja volim kupovati - zaključila je.

Inače, Safa je u spomenutim epizodama "Dubai Blinga" inzistirala na tome da njezin suprug kupi novu kuću s većim prostorom za njenu odjeću. Majka dvoje djece često na internetu objavljuje postove o svojoj ljubavi prema markama Chanel, Dior i Versace, i sve to dok vozi sivi Lamborghini koji joj je darovao njezin suprug.

Caroline Stanbury je prije bila romantično povezana s princem Andrewom i glumcem Hughom Grantom, iako je zanijekala povezanost s obojicom. Radila je kao osobni stilist prije nego što se nakratko pojavila u reality showu Ladies of London, koji se prikazivao u Velikoj Britaniji od 2014. do 2017. godine.

Djecu Aarona, Zaca i Yasmine dijeli s prvim suprugom, turskim financijerom Cemom Habibom, s kojim se preselila u Dubai 2016. prije razvoda tri godine kasnije. Caroline, koja sada ima 47 godina, počela je izlaziti s Carrallom 2020. prije nego što su se vjenčali na Mauricijusu u studenom sljedeće godine, a potom održali službenu ceremoniju u Dubaiju.

Pohvalila je život iseljenika u Dubaiju jer omogućuje ljudima poput nje da uživaju u svom iznimnom bogatstvu, odbacujući kako se u Britaniji ‘‘milijarderi oblače u Marks & Spencer‘‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:48