PONOVNO DEJTA

Žene, pažnja! Brad Pitt vratio se na ljubavnu scenu: ‘Živi svoj najbolji život, s obzirom na okolnosti‘

Page Six je 2020. potvrdio da je Brad bio u kratkoj vezi s manekenkom Nicole Poturalski

Brad Pitt

 Christophe Archambault/AFP

Holivudski glumac Brad Pitt navodno se vratio na ljubavnu scenu! 58-godišnja zvijezda ‘izlazi, ali nije u ozbiljnoj vezi‘, otkrio je izvor blizak Pittu za People.

Već su ranije krenula šuškanja da je holivudski ljepotan išao na spojeve s pjevačicom Lykke Li, američkom glumicom Aliom Shawkat te pjevačicom i glumicom Androm Day tijekom posljednjih nekoliko godina, no sve su te glasine bile opovrgnute.

Međutim, Page Six je 2020. potvrdio da je Brad bio u kratkoj vezi s manekenkom Nicole Poturalski.

Budući da je glumac navodno ponovno u vezi, insajder je primijetio da Pitt i dalje inzistira na tome da mu je glavni prioritet kvalitetno provođenje vremena sa šestero djece koje ima s bivšom suprugom Angelinom Jolie. Bivši par, koji je bio zajedno od 2005. do 2016., dijeli Maddoxa (20), Paxa (18), Zaharu (17), Shiloh (16) te blizance Knoxa i Vivienne (14).

"Brad odlazi na večere sa svojom mlađom djecom kada su ona u Los Angelesu. Budući da su djeca sada već odrasla, imaju vlastite živote i vlastite prijatelje. No, Brad i dalje ima lijep odnos s njima", rekao je izvor za People.

image

Brad Pitt

Niklas Halle‘n/Afp

Iako se nalazi usred bitke oko skrbništva s Jolie (47), glumac "živi svoj najbolji život pod ovim okolnostima", dodao je izvor.

"Brad ima svoje filmove, ima Château Miraval i ima svoje druge strasti, poput arhitekture, on voli kreativnost”, objasnio je izvor, osvrnuvši se tako i na vinariju koju su on i Angelina dijelili, a zbog koje je nedavno izgubio na sudu od bivše supruge.

A da je Pitt u posljednje vrijeme dobro raspoložen, pokazao je i na promociji svog novog filma ‘Bullet Train‘, koji bi u kina trebao stići 5. kolovoza. Pritom nije skidao osmijeh s lica. "Za njega je to bio sjajan projekt i uživao je snimati ga nakon mjeseci karantene koja je zavladala zbog covida. Raspored snimanja bio je intenzivan i izazovan za njega. Svidio mu se. Sjajno se osjeća u vezi s filmom", rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:15