ZANIMLJIVA PONUDA

Žena snimala jela iz restorana s Michelinovom zvjezdicom, ljudi šokirani: ‘Neka, hvala, jest ću doma. Ili u McDonald‘su‘

Na jelovniku su se među ostalim našli sorbet od jelenske i svinjske krvi, gazpacho poslužen na lažnom ljudskom jeziku i pileći batci s nogama

Jela u restoranu ‘Alchemist‘

 TikTok

TikTokerica Rabia Humaira Raja, koja posjećuje razne restorane te dijeli sa svojim pratiteljima kakvu hranu poslužuju, našla se nedavno u jednom danskom restoranu s dvije Michelinove zvjezdice.

Naime, Rabia je snimila što je jela, a među ostalim bili su to sorbet od jelenske i svinjske krvi, gazpacho poslužen na lažnom ljudskom jeziku i pileći batci zajedno s nogama.

Na jelovniku su se našli i pjena od bukovače s balsamicom, sirova meduza i gel ribljeg oka s kavijarom i bijelim šparogama.

@rabiahraja The hardest things to eat at 2 michelin star restaurant Alchemist. #restaurant #michelin #food #copenhagen ♬ Funny Song - Cavendish Music

‘Najteže stvari za pojesti u restoranu Alchemist s Michelinovom zvjezdicom‘, napisala je Rabia u opisu videa na svom TikToku, a njeni pratitelji nisu bili oduševljeni hranom koju je jela.

- Poprilično sam siguran da restoran želi otjerati goste, ali oni jednostavno ne prestaju dolaziti, napisao je jedan korisnik TikToka u komentarima.

- Ako me itko ikada odvede tamo, bit ću sigurna da me mrzi, kaže drugi korisnik.

- Ja se držim McDonald‘sa, bio je još jedan komentar.

- Jesu li bogataši dobro?, uslijedio je još jedan, a jedan je korisnik TikToka zaključio: ‘Neka, jest ću doma.‘

Gosti restorana ‘Alchemist‘ spremni su platiti više od 4000 kuna za rezervaciju stola, dok rezervacija u kombinaciji s vinom za sommelierskim stolom iznosi više od 14 tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:56