OPET TULUMARI

ŽENA OTIŠLA KUĆI, A ON SKINUO PRSTEN I BACIO SE NA NEPOZNATU ŽENU Nepopravljivi nogometaš ponovno u centru skandala

 
 Profimedia, Xposurephotos, Beem

Prije samo dva tjedna Coleen Rooney s osmijehom se vraćala u Englesku nakon što je uspjela nagovoriti muža Waynea Rooneyja da skrati svoj trogodišnji ugovor u SAD-u nakon samo 13 mjeseci. On je trebao do kraja odraditi obaveze, a potom se pridružiti obitelji u novom domu, koji se još uređuje, u Cheshireu. Premda su izvori za britanske medije prošli tjedan otkrili da 33-godišnji nogometaš želi ‘okrenuti novu stranicu u životu’, potražiti stručnu pomoć i apstinirati od alkohola, čini se da taj trenutak još nije došao, a obiteljska idila sve je samo ne idilična.

Coleen Rooney se u nedjelju vratila u SAD kako bi uvjerila Waynea da odmah raskine ugovor s DC Unitedom nakon što su objavljene fotografije na kojima neumorni Wayne opet partija, i to u nepoznatom ženskom društvu.

Rooneyja su paparazzi snimili kako nakon sedam sati partijanja po nekoliko klubova u Vancouveru u Kanadi s nepoznatom brinetom odlazi u hotel. Samo nekoliko sati nakon objave fotografija, Coleen (33) je snimljena u šopingu u Cheshireu bez prstena na ruci, da bi je nakon toga uočili na aerodromu. Navodno ju je razbjesnilo muževo neodgovorno ponašanje dok ona kod kuće pazi na njihovo četvero djece.

Rooney se uskoro vraća u Englesku gdje će zaigrati za Derby, a u Vancouveru je bio u izlasku s prijateljima iz američkog kluba. Na fotografijama se vidi kako s rum Colom u ruci grli nepoznatu brinetu, najprije u dva kluba u kojima su ih snimili, da bi potom s njom ušao u automobil. Nakon nekog vremena paparazzi su ga uhvatili kako s drugom brinetom ulazi u lift u hotelu u kojem su odsjeli.

- Smjestili su ih u VIP dio noćnog kluba Twelve West gdje su imali poseban tretman, a nekoliko je djevojaka kraj njih plesalo. Deččki su se zabavljali, a Wayne je većinu vremena proveo s kapuljačom na glavi - rekao je izvor za Daily Mail.

33-godišnjak je tijekom godina bio upleten u niz skandala kojima je redovno kumovao alkohol, uključujući uhićenje zbog remećenja javnog reda i mira u pijanom stanju na aerodromu u Washingtonu prošle godine.

Prije dvije godine završio je na sudu zbog vožnje u pijanom stanju. Uhvatili su ga u društvu 30-godišnjakinje Laure Simpson, a u krvi je imao tri puta više promila od dozvoljenog. Dobio je zabranu vožnje dvije godine i 100 sati dobrotvornog rada zbog čega se javno i ispričao. Coleen je u to vrijeme bila trudna, a njihovi sinovi Kai, Klay i Kit bili su na odmoru u Španjolskoj.

U prosincu je završio u pritvoru na aerodromu Dulles u Washingtonu. Rekao je da je bio ‘dezorijentiran’ zbog tableta za spavanje koje je pomiješao s alkoholom, no vikao je, divljao i psovao. Na kraju su ga pustili s novčanom kaznom i upozorenjem.

Coleen i Wayne u braku su deset godina, a zaljubili su se još u školi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:15