4 TOČKE OPTUŽNICE

Zayn Malik dobio uvjetnu kaznu zbog obiteljskog nasilja: Punicu nazvao je*** droljom i gurnuo u ormar

Optužen je za četiri kaznena djela uznemiravanja te je priznao krivnju po sve četiri točke
Yolanda Hadid, Gigi Hadid i Zayn Malik
 Instagram

Pjevač Zayn Malik dobio je uvjetnu kaznu u trajanju od godine dana te je osuđen prema četiri točke optužnice jer je udario majku slavne manekenke Gigi Hadid, Yolandu Hadid, te ju je izvrijeđao.

Kako prenosi TMZ, presuda je došla nakon što je Yolanda optužila partnera svoje kćeri da ju je prošli tjedan udario tijekom žestoke svađe. Optužen je za četiri kaznena djela uznemiravanja te je priznao krivnju po sve četiri točke. Umjesto da se izjasni krivim, pjevač je "pristao neosporiti" optužbe.

Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, navodno je Yolandu nazvao "je*enom nizozemskom droljom" i naredio joj da se "kloni njegove je*ene kćeri" Khai. Rekao je, iako nije jasno zašto, da je ona "je*ena sperma koja je izašla iz njegovog je*enog kurca."

Zatim je navodno "gurnuo Yolandu u ormar, nanijevši joj psihičku i fizičku bol." Zayn pak negira da je bilo ikakvog fizičkog kontakta. Također se sukobio i s tjelohraniteljem koji je bio prisutan tijekom njihove svađe.

U dokumentima se navodi i da je vikao na Gigi Hadid, govoreći joj "da pokaže muda i brani svog partnera dok ga njezina je*ena majka napada u vlastitoj kući." Izvori tvrde da je Gigi za vrijeme sukoba bila u Parizu, a da joj je Zayn to izgovorio putem telefona.

Pjevač je dobio uvjetnu kaznu u trajanju od godine dana, po 90 dana za svaki prekršaj. Također, morat će pohađati tečaj za kontrolu bijesa, kao i program protiv nasilja u obitelji. Dobio je zabranu kontaktiranja Yolande Hadid i tjelohranitelja.

Zayn i Gigi prekinuli su zbog navedenog incidenta, a zajedno imaju jednogodišnju kćer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:36