PODRŠKA FANOVA

Zaručnik Britney Spears o najbolnijim trenucima: ‘Teško je, ali nismo sami. Uskoro ćemo proširiti našu obitelj‘

Pjevačica je nedavno objavila da ona i Sam Asghari očekuju svoje prvo zajedničko dijete

Britney Spears i Sam Asghari

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/Avalon/Profimedia

Zaručnik pop pjevačice Britney Spears, Sam Asghari zahvalio je obožavateljima na podršci nakon što su ranije otkrili da su izgubili bebu, i to samo mjesec dana nakon što su podijelili sretnu vijest o trudnoći.

Sam je podijelio Instagram priču u kojoj je napisao: "Osjećamo vašu podršku. Stvari shvaćamo pozitivno i idemo naprijed u budućnost. Teško je, ali nismo sami. Hvala vam što poštujete našu privatnost. Uskoro ćemo proširiti našu obitelj."

image

Sam Asghari zahvalio fanovima

Instagram/Instagram

Pjevačica je nedavno objavila da ona i Asghari očekuju svoje prvo zajedničko dijete, a nakon gubitka, podijelila je tužnu vijest u zajedničkoj izjavi objavljenoj na njezinu Instagram profilu.

"S najvećom tugom javljamo da smo u ranom stupnju trudnoće izgubili našu čudesnu bebu", napisala je.

"To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo prije objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podijelili smo tu vijest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima", dodala je pjevačica koja je proteklih nekoliko tjedana redovito na Instagramu obavještavala obožavatelje o svojoj trudnoći.

Spears i Asghari upoznali su se 2016. kada su zajedno radili na videospotu za njezinu pjesmu 'Slumber Party'. Ubrzo su se počeli zabavljati, a u rujnu 2021. godine 'pale' su i zaruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 00:55